Příspěvky od rána 17. února 2012 až do dopoledne 21. února 2012
121. Re: 21. 02. 2012 - 10:34
Koudy72 (117): jestli jsi fungoval na knedlících, smažáku a rybích prstech, tak bylo jasný, že se to na figuře projeví :)))120. Re: 21. 02. 2012 - 10:22
Koudy72 (100): Díky za tip. Pouvažuju nad tím - trochu zhubnout potřebuju...1996 Chevrolet Cavalier
119. Re: Jídelníček 21. 02. 2012 - 10:02
fast_rider (108): ty vole, ze ti bude chybet zrovna Lidl to bych fakt netipoval :))Kimber 1911, Jeep Wrangler
118. 20. 02. 2012 - 00:27
sem si to začal číst a dostal chuť na cígo. Pak sem si přečetl o dietách a zase mě to přešlo... :)117. Re: 19. 02. 2012 - 22:52
Kallisto (116): Neházej flitnu do žita a nezatracuj předem. To co si viděla je pro začátek toho abys ses srovnala. Jenže já pořád říkám, že je potřeba si koupit tu knížku a celou si ji pročíst. Od toho se pak dál všechno odvíjí. Chápeš? Nikdo po Tobě nemůže chtít aby si po zbytek života jedla to co je uvedeno ve 28-ti omsmi dnech. Je tam pak milion receptů, který jsou fakt super a není problém s jejich konzumací. Ale knedlíky, smaženýho sejra, nebo smažený rybí prsty už fakt žrát nebudu. Nic z toho co jsem jmenoval sem nepotřeboval, ani jsem si na to nevzpoměl. Já jsem skromnej a dokážu se přizpůsobit. Zato prdelačku si klidně dám. Ale ve 40-ti letech nehodlám mít cejchu u kolen a nechci se potit při zavazování bot. To teda vážně ne. Komu to nevadí je jeho věc. Mám mezi sebou takový kamarády(dky) a je mi to fuk. Ale já takhle prostě vypadat nemůžu. Nechci.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
116. 19. 02. 2012 - 18:28
Nojo, jenze tohle je striktne reduckni dieta zalozena na vlaknine.. proteinu pomalu, takze pokud potrebujes shodit tuk, je to fajn, ale abys to pak nenabral zpatky jakmile vysadis (boze, a tohle proste NEJDE zrat celej zivot), potrebujes si vystavet i nejakou svalovou zakladnu, a to se ti bez bilkovin (ktery nizkotucnej syr a hormonama vyhnany kurata jen sotva dodaj) fakt nepodari.. navic uz neni rozdil (snad vyjma ceny) mezi drubezim stehennim rizkem (nejtucnejsi cast ptaka) a kvalitnim hovezim (minimum zivocisnyho tuku, ktery je vzdycky lepsi nahradit rostlinnym.. olivovy olej FTW)..The last time I kept an open mind, my brain fell out and the dog grabbed it. Now it's full of dirt, toothmarks, and dog slobber. No more open minds or dogs for me.
115. Re: 17. 02. 2012 - 17:50
fast_rider (114):Přesně tak. A to víš, že po tom tejdnu dlabání zeleniny, když přišli na řadu kuře s celerem (to se celý namele jak sekaná a pak se smažej karoboše - nikdy jsem to nejedl) tak jsem se mohl užrat. Přeci jen když je člověk na maso zvyklej tak to chybí.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
114. Re: 17. 02. 2012 - 17:46
Koudy72 (113): Tak to je dobrý, to se vlastně nijak neomezuješ, jenom se držíš toho, co máš jíst a nejsi omezenej množstvím?John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
113. 17. 02. 2012 - 17:42
Caddy, tj-max, právě, že hlady nechcípnete. Výhoda je v tom, že každýho toho jídla co máš v ten den, můžeš sníst třeba 3 kila. A nepřibereš ani hovno. Je to tak postavený. O tom všem se tam právě dočteš. Já jsem třeba snědl pomalu celej pytlík vařenejch kolínek s kedlubnovým zelím. A jak mi to šmakovalo. A, že bych měl pocit hladu, to ani omylem. Nemusíš se bát a můžeš zdlábnout kolik potřebuješ. Je pravda, že fazole nebo ta cuketa mi taky moc nejela, ale když na to nastrouháš sejra nebo natrvdo uvařené dajko, tak poživatelný to je. A ten salát z červené řepy v kombinaci s vokurkou, mrkví a zeleným hráškem, Tě upozorňuju je vynikajícní. A pokud si ráno dáš kelímek od jogurtu v tý kombinaci mrkkev, ořechy, med, hrozinky a jablko, nebudeš mít hlad ještě ve 12 hodin. Vyzkoušeno. Alespoň já jsem to tak měl. Mužeš ke snídani sníst třeba tři kelímky. Jak je libo.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
112. Re: Jídelníček 17. 02. 2012 - 17:29
Caddy (111): ukaž nějakej příklad. předpokládám, že sis to koupil.Thunderbirds Are Go
111. Re: Jídelníček 17. 02. 2012 - 15:58
fast_rider (110): ja nemam nic proti mrkvicce! mne jde prave o to, ze to jidlo, co tam je napsane u prvniho dne, bych mel za hodinu v sobe a co potom :-D110. Re: Jídelníček 17. 02. 2012 - 15:24
Caddy: Hlad by tě naučil chropupat mrkvičku :)))John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
109. Re: Jídelníček 17. 02. 2012 - 15:17
Koudy72 (104): trochu me na tom desi, ze bych ais chcipl hladem :) Minimalne ze zacatku :)108. Re: Jídelníček 17. 02. 2012 - 15:08
Koudy72 (106): Nojo, jenomže když já to mám do nejbližšího Lidlu 16.000 km vzdušnou čarou... :(John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
107. Re: Jídelníček 17. 02. 2012 - 14:51
Koudy72 (104):dobrej tip, díky moc106. Re: Jídelníček 17. 02. 2012 - 14:09
fast_rider (105):Neboj se toho. Všechno seženež v Made in Lidlu. Pak se normálně vypaříš. Jo tuk jde fakt na těchto jídlech dolů nejlíp.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
105. Re: Jídelníček 17. 02. 2012 - 13:40
Koudy72 (104): Tak na první prolítnutí, nedám Boršč, nedám červenou řepu a nedám cuketu.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
104. Jídelníček 17. 02. 2012 - 11:13
Vyfotil jsem to a dal na rajče. Kopírku nemám. Ale je to dostatečně čitelný. Jo a nikomu to nenutím aby si někdo myslel. Jen, že o tom tady jak kdo přibral byla řeč. Jo a je jasný, že musí člověk potom nějaké ty věci dodržovat. Ale pokud se člověk rozhodně pro stejnej způsob života jako před tím, nemusí ani začínat. Já chodím na pivo stejně jako před tím, hulím fajfku dál. A jednou za tejden v sobotu si taky zajdu na lávový kameny a sežeru 300 gramů hovězího se zeleninou. Jenže to taky potom můžeš. Já taky nejsem žádnej vegoš ani blázen abych žvejkal suchary a pil vodu. Ostatně o tom je tam taky řeč.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
103. Re: 17. 02. 2012 - 11:00
tj-max (102):Čau. Něco málo sem dám. Ten kámoš si váhu drží pořád dál. Už je to půl roku co to udělal a je pořád na svém. V mládí hrával hokej a potom zlenivěl a nedělal nic. Teď ho zase hraje v pohodě dál. Ta knížka je strašně nakakžlivá a ty jídla co v ní jsou se fakt dají jíst nahusto a jsou strašně dobrý. Nejedná se opravdu u žádnou dietu ale když to shrnu rychle v kostce, tak je to v první fázi DETOX organismu kdy se odprostíš od svých návyků, jako ráno 3 rohlíky + 20 deka vlašáku nebo rybí pomazánky, na oběd výpečky s knedlem a večer půl kila sekaný a teplej chleba a 2 píva. Tak to fakt ne. Je těžké se tu rozepisovat o něčem co už bylo napsáno a funguje to. Myslím si, že když si tu knížku koupíš, celou přečtěš jako já a pak se rozhodneš, budeš ty výsledky mít. Zajímavé je to, že ty jídla, která ona tam popisuje jsou rozmanitá a obsahují poměrně všechno na co je člověk zvyklej. Jen těch prvních 28 dní je trochu očistec. Já sem šoupnu její jídelníček na 28 dní aby byl přehled. Výhodou je, že ke všemu jsou recepty jak to udělat. A kdo není kuchařský kopyto, tak kolínka s kedlunovým zelím zvládne taky. Já jsem spokojenej a můžu nosit hadry co už jsem nosit nemohl. A rozhodně se nehodlám vracet k tomu jak jsem vypadal. Mladá taky vapadala jak jitrnice, protože je malá. Ted už vypadá velmi dobře, spadla jí i konfekce, ostatně to se tam taky dočteš. Za chvíli sem napasuju ten jídelníček.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
102. Re: 17. 02. 2012 - 08:47
Koudy72 (100): můžeš alespon lehce naznačit jak ta "dieta" vypadá? co člověk jí?Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)