Příspěvky od odpoledne 16. července 2021 až do noci 21. února 2022
787. Re: 21. 02. 2022 - 00:51
RosaV8 (786): A budeš s tím jezdit přes 180?Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
786. 18. 02. 2022 - 20:56
Ahojte, mám otázku teď asi převážně na ty z vás, co obouváte bělobočky, konkrétně jsem kdesi v hlubinách diskuze vyhrabal, že tu snad i někdo jezdí na Maxxisech. Jakej máte na gumách rychlostní index? Našel jsem jen bílo-proužkový Maxxisy co mají index S, ale co jsem hledal, tak auta od 70s mají minimálně index H.785. 225/60r15 29. 11. 2021 - 22:11
Válí se mi doma tyhle pneu a už je nepotřebuju. Koupil jsem je nový,ale mají starý DOT. (zítra mrknu). Byli jen nazutý. Vyměním za medovýho nebo ohnivýho Jacka Danielse :-)www.alistrechy.cz V2 a V8 je nejvic
784. Bfgoodrich pneu 06. 10. 2021 - 12:04
Možno prodat v páru ve stejném rozměru.783. Re: 20. 07. 2021 - 04:14
Butterfly (782):ja myslim ze cesky gumy zde budou porad,pokud se nepletu tak nejmin jeden je taky zde medzi nama...jen jsem porad neprisel na to jakou ma hodnost;-))782. Re: 20. 07. 2021 - 04:01
Bob Ash (780):Jen aby "časem" nebyly už jen ty čínský gumy :-)))781. Re: 20. 07. 2021 - 03:59
Jirka_z28 (779):Nekupuji, jak Ty říkáš, od všeho to nejlevnější. Kupuji to vyzkoušený a prověřený nebo co mě zatím nezklamalo. Jen jsem dalek ohrnovat nos nad třeba čínskejma pneumatikama, když v reálu zase tak špatný nejsou a patrně "něco" splňovat musí, když jsou tu puštěný na trh. Nevím, no, civilizovanější země ? Jde spíše o technické návyky a technologické postupy, té které coivilizovanější země. Tam čínští ruďásci zrovna moc nezaostávají, kupříkladu. O tzv. hlídané kvalitě bych se rád něco dozvěděl. Ha,ha. Dnes je vše sprostá spotřebka a s nějakou kvalito poměrně dost na štíru. Značka neznačka. I ty kdysi kvalitní značky notně slevují ze svých standartů, aby mohly vůbec konkurovat. Někde ušetřit musí.780. Re: 19. 07. 2021 - 13:24
Butterfly (777): Časem určitě přijde chvíle, kdy se objeví kvalitní čínská značka.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
779. Re: 19. 07. 2021 - 08:20
Butterfly (778): hele klidně kupuj od všeho to nejlevnější, protože "je to to samé", já si budu kupovat to se značkou, co je:1986 Chevy Camaro IROC Z28 T-top (viz http://forum.chevroletcamaro.cz/default.aspx?g=posts&t=141 ) ;
778. Re: 19. 07. 2021 - 07:57
Jirka_z28 (775):Já se vůbec nezastávám výrobků z PRC. Ale máš dnes jinou volbu ?? Copak asi kupuješ za součástky na svůj postrk ?? Myslíš opravdu, že jsou vyrobený v USA ?? Kam Tě vede slepá vášeň !! Vše je z PRC a obvykle je to ve Státech jen přebalený. Na druhou stranu, přijde doba, kdy budeme ještě na "kvalitu" výrobků z PRC vzpomínat. Až budeš montovat na Camaro kotouče a desky z Bangladéše a ložiska z Vietnamu nebo Rumunska. Ono se to vlastně už dnes děje. I třeba u elektroniky. Kolikrát musíš nějakou jednotku koupit 2x i 3x, než natrefíš na tu, která funguje jak má. No a pneušky jsou na tom naprosto stejně. Nějaká jakože hodnota tzv. "značkových" pneu, je dnes jen imaginární obchodní lákadlo a snaha vydělat na kuse nějaký prachy navíc. Kvalita pro reálný použití ovšem už tak "značková" pohříchu bývá pramalá. Která by odůvodňovala vyšší cenu takového výrobku. Dokonce ani při balacování pneumatik, už ty "značky" nekralují jak dříve. Z pohledu běžného uživatele a to nemyslím jen to popojíždění mimo silnice, jsou ty číny naprosto srovnatelný. S čímkoli, co se nechá pojmenovat jako "značková " pneu. Joe tu psal, že jej čínský zimáky vytrestaly a že nemá důvěru. No mě naprosto "vyučily" zimáky od GoodYearu, kdy jsem putoval na sněhu s jedním TransSpurtem pěkně přes příkopu až do pole. A také mám dnes ke značce G-Y averzi. To si asi opravdu nevybereš, dnes. Účel světí prostředky. :-))777. Re: 19. 07. 2021 - 07:32
Bob Ash (773):Nevěř tomu Bobe. Značkový gumy nikde o žádnou galaxii nejsou. Leda tak cenou. Samozřejmě, pokud odvisíš od testů jakéhosi TUV, tak takový názor chápu. Tvoje cachání, že žiješ v realitě EV Ti teď mohu klidně oplatit. Nějakou čínskou lisovanou tmu jsem už zkusil a mohu Ti potvrdit, že si se "značkovými" pnojmatikami nezadají. Na normální ježdění naprosto vyhovující tovar. Abys nebyl nakonec překvapenej, až embéčka začnou nazouvat nějaký tik-ťoky také, přímo z výroby. Vše je to opravdu jen lisovaná tma. Bez rozdílu. Značka, neznačka.776. Re: 18. 07. 2021 - 23:17
Jirka_z28 (774): Důvod zlepšit šanci samozřejmě je, ale na poměry toho, co se v Čechách na starý ameriky běžně obouvá, je nová čínská guma pořád docela výhra. A při typickým stavu starejch amerik u nás je cenovej rozdíl možná lepší investovat do toho auta někam jinam.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
775. Re: 18. 07. 2021 - 22:30
Butterfly (770): jestli byla řeč pouze o popojíždění mimo silnice, pak je to fakt jedno.1986 Chevy Camaro IROC Z28 T-top (viz http://forum.chevroletcamaro.cz/default.aspx?g=posts&t=141 ) ;
774. Re: 18. 07. 2021 - 22:27
Bob Ash (773): jakože "kdyby ti v 80. letech v dané situaci skočila srnka před auto, tak bys to na dobových gumách neubrzdil, takže není důvod zlepšit svou šanci?" :)1986 Chevy Camaro IROC Z28 T-top (viz http://forum.chevroletcamaro.cz/default.aspx?g=posts&t=141 ) ;
773. Re: 17. 07. 2021 - 14:41
Jirka_z28 (763): Já bych docela věřil tomu, že dnešní čínská lisovaná tma je furt výrazně lepší guma než to, co bylo na americe z 80. nebo 90. let původně...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
772. Re: 17. 07. 2021 - 09:21
DCharger (764):Také jsem jezdil "mírně jetý". Ale to se neoplatí. Navíc nikdy nevíš, na čem a jak trpěly, jak se deformovaly, jak jsou šišatý a také, jak a kde dlouho ležely. Koupíš pak krásnej rohlík a z auta Tě to vytřepe. To nemluvím o tom, co taková pnojmatika udělá se závěsy a spol. Na druhou stranu, i ten World Fastes Indian měl svý zaručený a léty ověřený postupy a zkušenosti. Každému, co pro něj dobré jest !771. Re: 17. 07. 2021 - 09:14
Joe (765):Ty, tak to Ti asi neporadím. Já se v těch názvech a že jich je, neorientuji. Pro břichoplaze už vůbec. Známej na osobáku jezdí cosi jako Metro nebo Meteor nebo Minerva, fakt nevím. Jsou to zimáky a je s nimi naprosto spokojenej. A to nejezdí po posolených silnocích, ale na horách. Nedá na ně dopustit. Jezdí je celoročně a jednou za tři roky prostě koupí zase nový, stejný, za pár stováků. Nedá na ně dopustit. Já jezdil jakýsi Black...cosi a v porovnání s MickeyThopson byly jednoznačně lepší. Tedy zase pro moje potřeby. Dokonce jezdily lépe jak BF Godrich A/T. Já vybírám spíše podle vzorku. Tedy M/T ne, to je pro mě moc jednostranně zaměřená guma, ale vesměs beru ty A/T. Na pár Jeepech mám vyzkoušený i ty celoročky a mohu jednoznačně potvrdit správnost volby takového obutí. Michelin a BF Goodrich. Jak se to zase jmenuje, už nevím. Ale slouží už 5let na autech který se pohybují také spíše po sporadicky ošetřovaných vozovkách. A dost dobrý. Cena je ovšem zase poněkud přetažená. Je to kšeft, tak to prostě osolej.770. Re: 17. 07. 2021 - 08:48
Jirka_z28 (763):Asi tak. Já na to koukám, jakože je to na trhu, tak proč ne. Mám vysolit za pnojmatiku 4litry nebo šestnáct stovek ? Rozdíl v lese nebo na polní cestě nepoznám.769. Re: 16. 07. 2021 - 17:51
cirus (768): neboj, mam veci pod kontrolou :)) Jinak diky :)Go Fast... or Go Home!
768. Re: 16. 07. 2021 - 17:03
DCharger (767):a neni to jedno? ;-))) Ty si spis hlidej aby jsi mel spravnou velikost ty jedny gumy;-))) Nebo to ted uz planujes komplet?;-))Jinak gratulace;-)Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)