Příspěvky od odpoledne 3. ledna 2014 až do poledne 16. března 2014
60. Re: autobaterie do málo jezdícího auta 16. 03. 2014 - 12:30
Jirka_z28 (59):já mám v Rancheru Optima Red Top U 4.2 50Ah starovací proud 815A!! a točí to jako ďas,má to fakt power.V zimě byla v teple na udržovacím zdroji.59. autobaterie do málo jezdícího auta 16. 03. 2014 - 11:32
Obnovuji diskusi s mírnou obměnou - co byste doporučili do málo jezdícího auta?1986 Chevy Camaro IROC Z28 T-top (viz http://forum.chevroletcamaro.cz/default.aspx?g=posts&t=141 ) ;
58. 06. 01. 2014 - 22:56
kluci nehádejte se, dyť je tolik věcí kolem, co člověka dnes a denně serou, tak to tady berte trochu s větší rezervou... :-) Že vám ňáký blbý baterky stojej zato...privbox@seznam.cz tel: 603510691
57. Re: 05. 01. 2014 - 16:43
fandak (56):ale no tak chlape,co blbnes?!Co jsem sakra napsal tak hroznyho?!Vzdyt ty jsi s tim zacnul...56. Re: 05. 01. 2014 - 16:30
BigTwin_Jirka (55):Za 2 vteřiny se do skluzu nezdvihnu ale za 5 jo.Nešlo o loď a Optimu,ale o to jeho velikášství.55. Re: 05. 01. 2014 - 09:56
fandak (45): Je fakt, že když máš loď, se kterou se za dvě vteřiny z nuly zvedneš z vody a letíš po vlnách, tak to dovede mlátit tak, že máš strach o svůj holej život a ten plyn prostě zase ubereš. Ty rány nedovedu popsat, připadá mi to jako jezdit po rozbitý polní cestě vsedě kilem na hardtailu (motorka bez pérování). Já už z toho mám docela poničenou páteř, protože rád jezdím rychle i na vodě. Loď vydrží určitě víc než křehký lidský tělo. Taky je dost háklivá na to nejlepší vybavení, obyčejná baterka by tam dlouho nevydržela, to mám odzkoušený i na Orlíku, kdy jsme loni na jaře zjistili při odjezdu ze dvora, že jsou prázdný baterky a dal jsem tam normální z auta, že to chvíli vydrží. Nevydržela ani hodinu, vyzkratovala se uvnitř a nebejt v plechovým kastlíku, asi by mi shořela loď. Ještě jedna dost podstatná věc: Loď nemá žádný tlumiče. když plaveš ve výtlaku, je to pohodlný a houpavý, jakmile přejdeš do skluzu, voda se se vzrůstající rychlostí mění skoro na beton a pro lidi uvnitř je velkej problém udržet se na místech. No a na moři (tím v žádným případě nemyslím Jugoslávii, ale třeba Balt) prakticky není možný chytit zrcadlo, ale máš pokaždý minimálně půlmetrový vlny a proto se tam sportovní lodi skoro nevyskytujou, ale jsou tam hnusný kocábky, který snad ani neumí lítat.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
54. Re: 04. 01. 2014 - 19:18
Lord Iffy (53):jasne a ja to i o sobe vim,jen netusim co to ma s temou a faktama kolem baterii?Muze to nekdo chytrejsi odemne objastnit?53. Re: 04. 01. 2014 - 18:57
cirus (50): konstruktivně uz ti tady dost lidi napsalo, ze si idiot, co chces víc? Někomu stačí naznačit, u někoho je to marne"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
52. Re: 04. 01. 2014 - 18:32
Trinom (51):teda kluci vi mate ale vazne starosti...prijde mi normalni psat na ceskem foru cesky...na anglickem taky nepisu slovensky...krom toho o moji slovencine jsi iluze taky nedelam...je rovnako mizerna jako ma anglictina a mozna jen malo lepsi nez spanelstina a italsitina...51. Re: 04. 01. 2014 - 18:28
cirus (50): a proč teda nepíšeš slovensky, když je to tvůj mateřskej jazyk?Thunderbirds Are Go
50. Re: 04. 01. 2014 - 18:25
fandak (49):Ja vim ze jsem debil...a prave proto jsem od inteligenta ocekaval i nejakou konstrukcni debatu a argumenty...ne jen osocovani a nadavky;-)49. Re: 04. 01. 2014 - 16:56
cirus (48):Seš fakt debil ještě že seš v tom juesej nebo na slovensku.Tam se hodíš.Už jenom kvůli tomu že za pár let neumíš ani pravopis,pokud jsi ho někdy ovládal.48. Re: 04. 01. 2014 - 12:42
fandak (47):hele co mas za trable?Kdo se tady chvasta?Neni to spis tak ze nekdo tady zavidi?Odbihas od temy a meles hovna.Ja nejsem ten co mele o necem co nema a v cem v zivote ani nesedel...treba v poradne lodi.Nemam tady na foru problem s majetnyma a chytryma lidma....a ani s vetsinou beznych lidi.Ale nektere socky stekaj a maj problem evidentne sami ze sebou...CECHA holt najdes i tady na foru.47. Re: 04. 01. 2014 - 10:24
cirus (46):Tobě se opravdu nedá odporovat .Holt jsem asi ještě nedospěl.Budu si muset nějakou ameriku koupit.A samozřejmě ji zaplynovat.Nebudu se ti tady chvástat co mám a nemám.To nechám na tobě.Holt beton je beton.Několik lidí z tohoto fora už ti ať přímo ,nebo decentně naznačilo že kecáš jak mladá vrana.Ne všichni jsou socky a teoretici aby ti to žrali.Já si tady většinou jenom čtu .Ty mne ovšem občas donutíš na tvoje chvástání zareagovat,na což odpovíš sprostě.To že jsi utekl do Ameriky z tebe už dnes hvězdu neudělá.Ty tam u vás nemáš kámoše?nebo jim už lezeš krkem? Můžeš v odpovědi projevit svoji inteligenci.Hodně lidí si to rádo přečte.46. Re: 04. 01. 2014 - 00:19
fandak (45):co to meles?Jakou mas lod?45. Re: 03. 01. 2014 - 20:31
cirus (44):Tak to je už na rubriku ------Možná se budeš divit,ale v pořádné lodi nejezdíš ty jediný.Takže nárazy to si taky dovolím posoudit 200 X ze dvou metrů na beton.!!! Přece se tady nepresentuješ před desetiletýma klukama.Takže zpátky ze stromu na zem.Sice tě obdivuji že jsi Američan,ale všeho z mírou.I my v Česku nemusíme být chudáci.Promiň jestli jsem se ti dotknul.44. Re: 03. 01. 2014 - 15:13
Trinom (43):ja ti nevim...neskutecne dorou oddolnost budou mit...ale vem takovou baterii a pusti ji ze dvou metru na beton....udelej to 200x a mas simulaci jednoho maleho vyletu na ryby pokud drobek fouka...takze pokud zluta ma neskutecne dobrou oddolnost tak modra bude mit neskutecne neskutecnou oddolnost!;-)43. Re: 03. 01. 2014 - 15:10
BigTwin_Jirka (42): Nezaskákal, ale psal jsem, že v rámci těch optim by měly mít všechny stejnou (neskutečně dobrou) odolnost.Thunderbirds Are Go
42. Re: 03. 01. 2014 - 15:07
cirus (40): Podle požadavku zákazníka se dělají opravdu všechny tři barvy v libovolný verzi. Hádám, že si Trinom asi v lodi na vlnách nezaskákal, jinak by nemohl mít tradiční připomínky.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
41. Re: 03. 01. 2014 - 14:57
Trinom (39):podle mne budou mit drobek jinej prubech nabijeni a vybijeni...ale zasadni bude ta mechanicka oddolnost.Pokud se budem bavit o standartnich bateriich tak pokud takovou baterii z auta das do lode tak se ti vysype za par tydnu.Nekdy to je na mori docela mazec a mam vyskouseno ze nova bezna baterie z auta neprezite 50 mili rychle jizdy na 2m vlnah napric;-)Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)