Příspěvky od odpoledne 19. dubna 2010 až do noci 20. dubna 2010
40. Re: 20. 04. 2010 - 01:42
Jesse (39):ty jo tady se ještě nespí v tak pozdní hodinu?39. Re: 20. 04. 2010 - 01:40
robertone (38): Rozumim, vlastne jsi jen obet, vid? :o) Chudak osizenej mladym klukem co nejdriv poradne zacvicil s motorem nasypal do nej pisek a pridrel ho pak ti ho prodal tys kvuli tomu malem prisel na buben a musel obetovat svuj matching numbers.... Pak jsem ti jeste dal opravovat auto takze jsi ho mel primo pod cumakem usmlouval jsi na nej cenu kterou bys jinde na trhu nenasel a nakonec mi jeste trictvteroku tvrdis jak ses jeste nedostal k prehlaseni ... doted jsi mi neposlal nic, nevyresil nic tak tu nehraj jak jsi daval moznosti protoze po trictvrte roce navrhovat jako reseni to ze od tebe koupim zpet auto i znicenej motor je trochu mimo :o) jsem tu dnes musel skoro zamacknout slzu :o) ze jednas protipravne te vazne netrapi?2x chevrolet astro
38. Re: 20. 04. 2010 - 01:13
Jesse (37):nehraju to na rok výroby,to je jen dodatek k tomu autu,že ani to nebylo tak jak jsi mi řekl..stejně tak najetý kilometry,který tady prezentuješ nejsou správný,hraješ na detaily,takže měl najeto 132tkm,uplně zmydlený gumy,nefungující nic elektrickýho,krom skel,centrálu,řj motoru a imobilizeru.Auto nesvítilo,neřadilo,jelo jen v náhradním režimu,vylámaný rám palubovky a budíky po neodborný demontáži,rozlámaný obal radiátoru a ventilátoru topení,zasekanej a nefunkční cd changer,vymletý čep řízení a tlumiče pérování,utavený brzdový desky..těch nicotnejch drobností na který jsem přišel až když auto jezdilo bylo celkem dost.Původní dohoda byla,že cenu upřesníme po uplnym zjištění poškození.Spěchals na love,ještě před rozebráním.. Že jsou 3 řídící jednotky ovládání 4x4 neopravitelný a musí se kupovat v sestavě přímo u výrobce jsme s Lojzou zjistili až pozdě,stejně tak nesmyslnou cenu za to,náš boj.To,že jsme auto uvedli do funkčního a bezpečnýho stavu,je myslim dostatečný ´´důkaz´´ našich schopností vypořádat se s vypálenou elektrikou.Co se týká mýho tvrzení,že v motoru z camara byl písek,na tom trvám.Čistej křemennej písek,cca 1 větší špetka.Kdo ho tam umístil a kdy nevim.Tobě jsem řekl,že bych se nedivil ničemu,a co se Ladi týká,znám ho z jeho strany nedokončenýho kšeftu,a z tohoto dodrbanýho auta,takže negativní dojem z obchodního hlediska.Body shop,paint and other,all in one House of kustomz a friend of Friday night ride www.4cc.eu
37. Re: 20. 04. 2010 - 01:11
robertone (35): Jo tys to nakonec jeste prepsal :o) jasny hraj to na tvrzeni o roku vyroby, to je reseni.... no jsem rad ze to aspon resime takhle verejne, muze si na tebe aspon udelat obrazek vic lidi a rozhodnout se predem jestli s tebou v budoucnu budou riskovat business ve kterem plati jen tvoje pravidla....2x chevrolet astro
36. Re: 20. 04. 2010 - 01:08
robertone (35): Roberte po tom jak ses zachoval je pro me tahle informace hodnotna asi jako jake bude pocasi za pul roku na islandu, prekvapuje me ze po tom jak se vsude chvastas svyma znalostma koupis motor kterej ani nevyzkousis, pul roku ho mas v kulne a pak se nekde zjisti u ciziho cloveka ze nefunguje jak ma, obvineni ktera kolem sebe rozhazujes jsou proste prazdna a neprukazna a ty presto jdes dal hlavou proti zdi, jak jsem rekl snazil jsem se to s tebou resit dost dlouho, ty na to celou dobu seres to mluvi za vse.2x chevrolet astro
35. Re: 20. 04. 2010 - 00:56
Jesse (34):Dane,v8 motor z camara byl v prdeli už když jsi mi ho prodával,tvrdils např.,že karburátor je po repasi a byl,resp.do dneška je to bezcenný šrot.Body shop,paint and other,all in one House of kustomz a friend of Friday night ride www.4cc.eu
34. 20. 04. 2010 - 00:46
Fascinuje me jak dlouho dokazes jit "proti proudu" a hrat toho hodnaka kterej za nic nemuze a vsichni si o nej jen otiraj hubu... jsi kamo az po usi v hovnech a porad to nevidis... kdybys byl chlap navrhnes vcas napravu a resis dokud je cas a nehrajes si na super hero american cars jak jsi spasil Brno, uz se na tebe na kazdym rohu neco povida. Fakt bys mel couvnout...2x chevrolet astro
33. Re: Robertone Motors aneb pohled na realitu z jine dimenze? 20. 04. 2010 - 00:44
robertone (30): Ty s tema vymluvama neprestanes vid :o) myslim ze jsem tu docela jasne predestrel jak to bylo, tve jednani stran penez za Blazera je typicky priklad trestneho cinu nedovoleneho obohacovani, ze byl neopravenej a nebyl na ceskych cislech to prave vedlo k cene 100k kterou jsi samovolne i pres puvodni domluvu zkratil o 20kKc, motor jsi reklamoval po vice nez 6ti mesicich... ty sam jsi nastavil nas vztah jako ciste obchodni proto by se mel ridit dle platnych zakonu v CR, pokud se ti to nelibi mas moznost se tak branit prostrednictvim sveho pravnika.2x chevrolet astro
32. Re: 20. 04. 2010 - 00:27
Layton (26):Jeden lem blatníku je za 250kčBody shop,paint and other,all in one House of kustomz a friend of Friday night ride www.4cc.eu
31. Re: Robertone Motors aneb pohled na realitu z jine dimenze? 20. 04. 2010 - 00:26
vladyk (27):tohle dohadování pěkně nevypadalo nikdyBody shop,paint and other,all in one House of kustomz a friend of Friday night ride www.4cc.eu
30. Re: Robertone Motors aneb pohled na realitu z jine dimenze? 20. 04. 2010 - 00:17
Jesse (28):Dane,několikrát jsem žádal kupce motoru,ať mi pošle fotky z rozebírání,který jsme spolu fotili.Dodnes mi nic neposlal,ač mi to slíbil.Nemůžu ti tudíž poslat něco co nemám.Ohledně blazeru jsi tvrdil,že je to rok 00,ale je 99.Dost podstatnej rozdíl.Pokud VYKUPUJU něco,co sám nechci,blazer FAKT NENI MOJE SRDCOVÝ AUTO,platim maximálně 50% ceny obvyklé na zdejším trhu za dokonale fungující věc.Tobě jsem nabídl o dost víc i když auto NEBYLO S ČESKÝMA DOKLADAMA a nefungovalo.Uplně stejně jsi se zachoval ty,když jsem ti opravený a fungující auto nabídl zpátky,že obchod stornujeme.Řeči o krizi jsem ze tvý strany slyšel taky.Takže řešení-klidně to řeš soudně.Dokud nebudu mít zpátky MATCHING NUMBER motor z mýho auta a Gustav tvůj-svůj novej motor dokonale fungující,z mý strany nedostaneš ani korunu.Body shop,paint and other,all in one House of kustomz a friend of Friday night ride www.4cc.eu
29. Re: Robertone Motors aneb pohled na realitu z jine dimenze? 19. 04. 2010 - 19:23
Jesse (24):Arabe ač tě osobně neznám....koukám žes se nachytal ....Roberta znám ze společně strávenýho silvestra a nebudu nad ním zavírat oči mně nic neudělal ale Robe asi by si stím měl něco dělat... :-)Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
28. Re: Robertone Motors aneb pohled na realitu z jine dimenze? 19. 04. 2010 - 17:54
vladyk (27): To ne no, a ja kdyz slysim tuhle a tamhle jak roberta nektery z nasich znamych na situaci upozorni ze by ji mohl nejak resit tak se pry robertone jen ze siroka usmiva... tak ja bych hrozne moc chtel aby mi tady rekl zas nejake ze svych spousty vysvetleni prede vsema2x chevrolet astro
27. Re: Robertone Motors aneb pohled na realitu z jine dimenze? 19. 04. 2010 - 17:32
Jesse (24): Hm... takhle shrnuto to opravdu nevypadá moc pěkně :-(Rubas nema kapsy...
26. Re: 19. 04. 2010 - 16:27
robertone (15): Roberte, prosím myslíš na mne s těma lištama (samolepící), jak jsme se bavili v Jizzbitch ? Hoď mi prosím na mail cenu za metr, uděláme obchod.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
25. Re: 19. 04. 2010 - 16:22
robin 65 (20):..to sem říkal taky...prostě klasická ,,americká´´rozmluva....schůzka..facky...a chlast...hihi:-)jak se nám o tom krásně píše:-)....kdy máš volno Robine?...s tím chlastem máme velké mezery?....:-)...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
24. Robertone Motors aneb pohled na realitu z jine dimenze? 19. 04. 2010 - 16:19
Tak ja prijdu se svou troskou do mlyna protoze uz je mi na bliti cist ruzne priohnutou pravdu:2x chevrolet astro
23. Re: 19. 04. 2010 - 16:19
robin 65 (18):..sakra,to kdybych věděl tak bych se stavil...nesnáším trolejáky ve špičce a když se v nich nedá dejchat....zlatá...červená oktávka z ameriky:-)...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
22. Re: 19. 04. 2010 - 13:18
steirn (21): nebrat osobne (NIKDO nebrat osobne) a reagoval jsem na tebe, bo ses prvni prispevatel a jdu studovat ty brnaky :))Kimber 1911, Jeep Wrangler
21. Re: 19. 04. 2010 - 13:12
Skalik (19):začátek je v rubrice Brňáci jsou líní...já jim jenom vytvořil prostor tady, bo nám zasíraj info o FNR...:o) jinak v tom nejedu, neřeším, nezajímá...Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)