Příspěvky od poledne 21. června 2010 až do večera 21. června 2010
264. Re: 21. 06. 2010 - 21:38
Mára440 (262):Jako kniha...Clovek chvili neco ma a pak zase nema...jen kamaradi a pratele co za neco stoji zustavaji...
263. Re: 21. 06. 2010 - 20:30
Mára440 (262): Máro, **ASI TAK NĚJAK** ...1989 Buick Century Estate Wagon, 2000 Chevrolet shnilpala, 1996 Chevrolet S-10 4x4, 2004 Chevrolet Impala
262. Re: 21. 06. 2010 - 19:54
Layton (255):No jak klasifikovat,že člověk kmitající dva dny v kuse bez spánku a po pár panácích(za což můžu taky já,neboť jsem chtěl oslavit narozeniny a odpadl jsem naštěstí brzy)hučí do mikrofonu a pak běhá po kempu?Pitomost,hloupost,dětinskost?Ano ano,opravdový důvod je,že pořadatelé na to serou a nezaslouží si,aby na jejich srazy někdo znovu jezdil,že.Sice po pár panácích se i dospělí chovají trochu jinak,třeba si nadělaj do postele.Pak se těžko rozlišuje,co je vtipné a co ne.Na každém srazu se něco děje,lidi se poperou,opilý naboří káru nebo ničí trávník.Je to všude stejné,ale toto!!Asi taky příště nepřijedu a s Rozzou už nebudu mluvit,protože mi zazpíval pod oknem.Zato pán s černým Camarem mě nevadil vůbec a ožralky za volantem taky nee.261. Re: 21. 06. 2010 - 18:09
Dufík (259): No, zhasínali jsme jen na začátku. Když jsme viděli, že je to nebere, tak už jsme blikali trvale :-DThunderbirds Are Go
260. Re: 21. 06. 2010 - 16:38
Dufík (259):ten cruising byl moc peknej, za to patri Don Pedrovi velkej dík a taky si myslim, ze by stacil jeden okruh....ale neva, nekde se musi zacit....
259. Re: 21. 06. 2010 - 16:19
donpedro (258): Přesně :) Chvíli jsme se s OnrdaSem, Caddym, Hendrixem a Adamem předháněli na dvouproudu a pak sjeli na malý. Policejních aut bylo dost, vždycky jsme rychle zhasínali majáky na Týbirdovi :) Jednou si Caddy dokonce málem urazil hlavu po Policejní auto, které stálo na vedlejší odbočce - to když dělal fotky s půlí těla venku z auta.1989 Buick Century Estate Wagon, 2000 Chevrolet shnilpala, 1996 Chevrolet S-10 4x4, 2004 Chevrolet Impala
258. Re: 21. 06. 2010 - 16:11
Dufík (257): na patecnim cruisingu bylo asi 45 aut, mozna jsme meli vzit jen jeden okruh, na tom velkym se ten pocet trochu ztracel. vsichni se ale docela brzo premistili na ten maly a to uz byl dobrej zmatek. cumel jsem, jak se tam zacali rychle objevovat policajti, to bylo snad 15 aut a nevedeli, kam driv a byly prekvapeny, ze nejedem za sebou. asi jsme tam pak krouzli jen my a oni, vic aut se uz neveslo :-)God Forgives, I Don`t.
257. Re: 21. 06. 2010 - 15:59
foxharley a Rozza (238-239): Mě to houpání nevadilo (stejně jsem se v noci zimou probouzel), opravdu se mi omlouvat nemusíte. I já někdy dělam kraviny. To jak jsem pak vylezl z auta a nadával bylo na Vencose za to,že mi s sebou nevzal spacák a nenechal klíče od kufru :))1989 Buick Century Estate Wagon, 2000 Chevrolet shnilpala, 1996 Chevrolet S-10 4x4, 2004 Chevrolet Impala
255. Re: 21. 06. 2010 - 15:37
donpedro (254): Bohužel, že to klasifikuješ jako pitomost mě utvrzuje přesně v tom, proč tam příště nejet. Některý ,,pitomosti" holt někomu jako pitomosti nepříjdou. Je třeba zvážit, co je ještě vtipné a ke komu si to hlavně dovolit. Předpokládám, že jsme dospělí.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
253. Re: 21. 06. 2010 - 15:01
donpedro (250): Byl jsem na Stříbrňáku i minulý rok a letošek byl beze změny, bez jediné změny v programu a bohužel i v přístupu majitelů/provozovatelů kempu, potažmo restaurace. Chápu, že to pořadatel příliš neovlivní a chápu, že pořádání srazu není žádná legrace. Je třeba si taky uvědomit, že sraz by bez jeho účastníků jaxi nefungoval a že je třeba si jich za to tak trošku i vážit, že vážili mnohdy dost dalekou cestu aby na něj svou účastí v podstatě taky přispěli.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
252. Re: v8 21. 06. 2010 - 14:42
Já se jednak omlouvám že jsem letos nedorazil, v pátek jsem vstoupil do svazku manželského a byl jsem společensky unaven proto jsem přišel "pěšmo", ale užíval jsem si amerik již v pátek a to při cruisingu městem kdy jsem vše sledoval při oslavě z hospůdky "U knihomola" na velkém náměstí v HK :-)251. v8 21. 06. 2010 - 13:59
jinak vsem, co dorazili, bych chtel podekovat za ucast, ze se nelekli predpovedi, ktera meteorologum opet nevysla :-) a ze na akci nasli i neco pozitivniho a neco, co se jim libilo.God Forgives, I Don`t.
249. Re: 21. 06. 2010 - 12:55
Víťa (248): Máš holt kliku, já ani moje mladá jsme fakt neusnuli a to jsme zvyklí na pořádnej riot (bejvá z pátka na sobotu prakticky na každým sraze). Když dělají bordel návštěvníci, je to trochu o něčem jiným, ale když organizátoři, to svědčí o tom, že úroveň příštího ročníku se příliž nezmění. Nikomu nic nenutím, Hradecká V8 rozhodně není akce typu ,,must be there" pro mne, takže před ní teď budu dávat přednost jiným akcím. Srazů jsem za ta dlouhá léta sjezdil požehnaně, za citlivku se rozhodně ani já, ani moje mladá nepovažujeme. Zkrátka jsou akce, kde se nám líbí víc, někde míň, a kde nelíbí, tam se povětšinou nevracíme, to je celé.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
248. Re: 21. 06. 2010 - 12:45
Layton (244):ležel sem v autě ještě blíž k red bull stanu, šel spát ve 3ráno střízlivej a usnout se rozhodně dalo jen to asi nechce bejt tolik citlivej a neřikat si každejch 10minut to je strašný v tom se nedá spát. Je to tvoje věc ale zavrhovat přijetí na příští sraz kvůli takovýhle banalitě mi přijde zbytečný a za chvíli by pro tebe nemusel bejt žádnej sraz dost dobrej když ti tohle tak moc vadí. Nic ve zlým ale je to přehnaný.@makeupcars
247. Re: 21. 06. 2010 - 12:35
foxharley (238): Nevím,jestli jde jen o ty dva činy,nejspíš jo. Nikomu se jistě nic nestalo,ale někoho to jistě nasralo. Takže to prosim příště nedělejte a když už,tak svejm kámošům,kterejm to určitě vtipný a milý bude připadat.246. 21. 06. 2010 - 12:35
Jdu se věnovat juniorovi, mám ho teď na starost, pak sekat trávu a pak makat na Fury, tak reagovat budu až večer. Večer dodám fotky Furyny do jejího zapadlého vlákna. Tak zatím všem ahoj.Clovek chvili neco ma a pak zase nema...jen kamaradi a pratele co za neco stoji zustavaji...
245. Re: 21. 06. 2010 - 12:29
Layton (244):Mám, protože já jsem taky velice vtipně vytáhl dvě vzpěry ze stanu...netušíc čí je...no jo no holt i v 38-letech se člověk někdy chová jako dítě...Clovek chvili neco ma a pak zase nema...jen kamaradi a pratele co za neco stoji zustavaji...
244. Re: 21. 06. 2010 - 12:27
Rozza (243): O Tobě jsem ani nevěděl, Ty se mi nemáš za co omlouvat. Pokud jsi nebyl hlavním ,,DJ" pro celonoční ,,hudební" produkci. Já nikdy na srazech neočekávám dlouhý a nerušený spánek, ale vždy se dalo minimálně 3-4 hoďky na jakémkoli srazu spát, aby člověk mohl zase trochu fungovat. Tady to bohužel nešlo ani ne jedinou hodinu, takže i kdybych chtěl na sraze vnitřně sebevíc zůstat, moje tělo by to nedávalo, sotva jsem dojel domů bez nehody...... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
243. Re: 21. 06. 2010 - 12:17
Layton (242):Na loňském ročníku jsem se nejen já nevyspal, protože si někdo za naší chatkou dokazoval jak bezvadně se driftuje na trávě a podvečerní páteční práci (rozparcelování chlívků pro auta podle ročníku výroby) rozjezdil. Tak jsme to v sobotu ráno vše dělali znovu...+ zničená tráva. Ano opakuji,že jsme zlobili a ještě jednou se OMLOVÁM!!! Myslím si že je přehnané dělat takové závěry a že se uvidíme kdekoli jinde a Tobě osobně se omluvím z oka do oka...teď už se to vrátit nedá...Clovek chvili neco ma a pak zase nema...jen kamaradi a pratele co za neco stoji zustavaji...
242. Re: 21. 06. 2010 - 12:04
foxharley (238): O bourání stanu by ani nešlo, tomu bych se nad ránem asi i zasmál, kdybych alespoň hodinu z pátka na sobotu vyspal, což díky tobě nešlo. Takže v sobotu jsme sbalili ajeli domů, díky za bezva ,,zážitek" ze srazu, pro příští roky jsem si Hradckou V8 škrtl z plánu akcí. Maucta..... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)