Příspěvky od rána 29. ledna 2003 až do podvečera 5. února 2003
52. Re: Sen milovnikuv 05. 02. 2003 - 19:27
ace2:Aha no tak to se mluvilo o tobě :-)51. Re: Sen milovnikuv 05. 02. 2003 - 09:11
alpinus: ne s autem zásadně nejezdím :) jízdy musejí být vzácné abych měl z kadé potěení50. Re: Sen milovnikuv 05. 02. 2003 - 00:14
ace2:Néééé to bych si nedovolit ty přece nemá igula a nejsme v dobách komančů, přeci ne. A ty snad s autem ven jezdí nebo ne ?49. Re: Sen milovnikuv 04. 02. 2003 - 18:53
Andrew: Tak to má pravdu, e takový auto není na běný provoz, nicméně lecjaký nový BMW stojí tady i 2x tolik a za 5 let po něm pes netěkne, naproti tomu to RSo půjde prodat tutově za víc, ne za nákupku, a kdy k němu bude etrnej, tak ho během tý doby bude moct pouívat i na běný jedění. Ta cena je ale reálná, přesto jedna věc je, kolik za auto kdo chce a druhá, kolik mu kdo dá. V roce 1996 mělo Camaro RS Yenko tabulkovou hodnotu v klasifikační třídě 1, tedy bezvadný, málo jetý a vyjímečně zachovalý 45 tis $.privbox@seznam.cz tel: 603510691
48. Re: Sen milovnikuv 04. 02. 2003 - 07:43
Mirek: Musim se priznat nejsem si jisty, jestli jsem tvuj prispevek dobre pochopil. Pokud ano, tak mi mluvis z duse, akorat nektera nova auta se mi libi, ale URCITE NE ty americka, ty u me skoncily prelomem 80 a 90 let. Tou hodnotou jsem namyslel skutecnou hodnot, ale kupni cenu. I kdyz treba Camaro RS, co jsem videl minuly tyden na ebay, tak to melo urcite i svou sberatelskou/veteranskou hodnotu. VSE puvodni, 1A stav, VSECHNY doklady, uctenky, reklamni letaky a samolepky od roku 69 az do soucasnosti. Ale ta cena, aukce zacinala asi na 30.000USD.No US car owner yet.
47. Re: Sen milovnikuv 03. 02. 2003 - 21:51
Andrew: Já teda zase znám pár lidí, který zas nechápou, jak si můe někdo sbalit 7 kilo a zakoupit novou, nic moc vybavenou Oktávku. Mít 7 kilo, tak za 4 koupím něco, o čem tu básníte a zbytek si nechám na - pozor - ne benzín a pojistku, ale na rozdíl v benzínu a pojistce oproti tý Oktávce a dám na to krk, e za 3 roky provařím míň. Mimo to si 3 roky pojezdím v pravým a nefalovaným bezpečí, pohodlí a jistotě, e mě to nikdo nelohne, e mě to nikde nenechá a e se vyhnu problémům. Opravdu nevidím nic, kromě nějaký obrovský káry, v čem by se dalo jezdit. Dnes jsem viděl reklamu na jakejsi Citroen C3 a zrovna jsem si říkal, e jsem asi ujetej, jeliko ve mě nevyvolala ádnej jinej dojem, ne jakákoliv jiná stupidní reklama, by se jednalo o reklamu na auto, tedy věc, se kterou je spojen můj dosavadní ivot víc, ne těsně. Jak praví Lenin a s ním i já, ty nový krámy jsou jen podvod na lidi, podobně jako kterejkoliv jinej brak z televizních reklam. Dřív jsem musel znát vechno o novým modelu té, či oné značky, dneska je mi to fuk. Poctivá auta u umřela. Dnes se jedná o paskvily přecpaný velmi diskutabilně "nutnou" elektronikou, se kterýma si jejich novopečenej majitel koupil i riziko obrovských a často drahých problémů, který v některejch případech neskončí dřív, ne se takovýho paskvilu jeho podvedenej majitel nezbaví. Taky se zmiňuje o autech této hodnoty. Zní to, jako by amerika měla nějakou vysokou hodnotu. To je taky jeden z tragických omylů. Přísloví o tom, e není vechno zlato, co se třpytí, sedí na chromem a lakem vyblejskaný, úchylnejma designerama vyfantazírovaný americký popelnice docela přesně.privbox@seznam.cz tel: 603510691
46. Re: Sen milovnikuv 03. 02. 2003 - 09:09
alpinus: Se mluví o mě ? :-)45. Re: Sen milovnikuv 03. 02. 2003 - 00:17
Andrew:Já osobně nikoho takovýho neznám, ale musí to bejt krása vlastnit takové auto. Je jen hrska lidí co tohle udělaj, protoe proč by si přeci kupovali US auto kdy s ním nebudou(nebo jen minimálně je to přece veterán) jezdit a jediný co udělaj je e ho budou opraovat v garáích. Nebo vytáhnou na denní světlo v rámci srazu.44. Re: Sen milovnikuv 02. 02. 2003 - 12:47
alpinus: Myslel jsem to trochu ironicky, ale kdyz se ptas, urcite znam par lidi, kteri by dali prednost americe pred byt novym ale vsednim autem..:-)) Nutno ale dodat, nejsou to lidi, kteri si kupuji auta teto hodnoty na bezne jezdeni. Je to presne ten typ lidi, kteri v garazi maji skvost, ale do prace a na nakupy jezdi hromadnou nebo tim levnejsim tuzemske ci zahr. provenience (rozumej mala auta ci ojetiny ;-) ) .No US car owner yet.
43. Re: Sen milovnikuv 01. 02. 2003 - 18:10
Andrew:Já neznám moc lidí co by lo a zakoupilo tohle místo Oktávky ty snad jo ?? :)42. Re: Charger 31. 01. 2003 - 10:58
Andrew: Ok dík, v sobotu to dám na web.41. Re: Charger 31. 01. 2003 - 10:09
ace2: Mas to tamNo US car owner yet.
40. Re: Charger 30. 01. 2003 - 16:24
tak to zabal do jednoho souboru a na www.uschovna.cz to poli na ace@senior.cz
39. Re: Charger 30. 01. 2003 - 16:18
ace2: asi 18MB / 80 photosNo US car owner yet.
38. Oldsmobile Delta 88 30. 01. 2003 - 15:04
to je nejlepí kára, pak hned Ford F 350; Chevrolet Impala SS , dost drsný vozítkobyl taky ExcaliburCamaro IV 3,8 V6 - for sale
37. Re: Charger 30. 01. 2003 - 11:31
Andrew: Já je klidně na web dám. Kolik to má celkem MB ?36. Re: Charger 30. 01. 2003 - 11:14
ace2: Muj favorit stale zustava Plymouth Road Runner. Btw: Mam dost fotek z toho srazu u Tesca, myslim, ze hezci nez ty na autotuningu, ale nevim jak je uploadnout treba sem na web, je najaka moznost?No US car owner yet.
33. Re: Sen milovnikuv 29. 01. 2003 - 09:38
alpinus: Proc odvahy? Je to jen otazka penez :-O Ale je pravda, ze by asi zavidel i ten pan s tim zelenym Chargerem, co je videt na srazech :-))).No US car owner yet.
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)