Příspěvky od večera 27. ledna 2006 až do odpoledne 28. ledna 2006
20. Re: Re: 28. 01. 2006 - 16:39
Mira9: Já jsem se tady zaregistroval hned po někom kdo se nazval XO,tak na tom zase nic tak špatného nevidím.Prostě mně to napadlo.A to že nemám vypsaný nějaký formulář,to nevím a proč bych měl něco vypisovat?Je to nějaká povinnost?19. Re: Re: 28. 01. 2006 - 16:25
xi xao: špatnýho na tom je především to, že nemáš vyplněnej ani řádek v kartě a nic se o tobě neví. Tak soráč že jsme trochu nedůvěřivý k někomu, jehož nick vypadá jako náhodně generovaný písmenka.18. Re: Re: 28. 01. 2006 - 16:21
xi xao: ne, v zásadě na tom nic špatného není. Je to jen poněkud neobvyklé a překvapující zvláště vzhledem k tomu, že byly tyto rubriky ignorovány téměř tak dlouho, jak by bylo zapotřebí k jejich zmizení do archívu.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
17. Re: Re: 28. 01. 2006 - 16:13
Bob Ash: To už jsem zjistil a psal jsem Vám,že rubriky jsem si prošel a chystám se Vás v nich taky ptát na věci co mně zajímají,ale toto riotové pole mně prostě tady nějak nesedělo tak jsem se zeptal,je na tom něco špatného?16. Re: Re: 28. 01. 2006 - 16:11
ska-p: Děkuji Vám za vysvětlení,já jsem si to samozřejmně uměl přeložit,ale píšete tady o riotovém poli proto mně to nějak nešlo dohromady?Vidím,že je to tady o autech,proto jsem se tady taky přihlásil.15. Re: Re: 28. 01. 2006 - 16:10
xi xao: vysvětlení ohledně riotu podal již kolega přede mnou, zbytek nepochybně pochopíte, budete-li se tu vyskytovat déle. Mě spíše překvapuje, že člověk, který sem přišel se zájmem o auta, píše pouze do rubrik ne úplně s auty souvisejících a to navíc do takových, které nebyly založeny a používány členy fóra ale někým zvenčí, kdo se očividně snažil vytvořit na fóru zmatek. Máme tu i spoustu zajímavých rubrik k věci, kde se můžete zeptat na cokoliv o amerických autech a v mezích našich znalostí a schopností (které v případě některých členů rozhodně nejsou malé) se budeme snažit vám poradit.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
14. Re: Re: 28. 01. 2006 - 16:06
xi xao:riot = anglicky výtržnost, šarvátka, pouliční nepokoj atd....a protože valná většina lidí z tohoto fóra se zná i osobně a potkává se, tak se po různých proběhnuvších událostech začala tahle setkání označovat jako "riot", ne proto, že by se všichni pohádali, ale proto, že se prostě lidi potkávaji rádi, dobře se baví a blbnou, někdy i s těma autama, občas někdo vyvede nějakou menší nepřístojnost v mezích zákona a společenských mantinelů...takže tak se to má s riotem. Jinak je to tu pochopitelně hlavně o autechMiten niin perkele!!!!!
13. Re: Re: 28. 01. 2006 - 15:58
ska-p: Mně to bylo řečeno,že je to forum o autech.To sice je,jak jsem psal dá se tady něco hezkého i vidět a přečíst,ale na toto jsem se ptal jelikož mně to zajímalo,když tak často tady o tom píšete.Mně to jako něco společného s auty nepřipadá.Už tady psali,že je to normální pole a tam je zasazený ten riot,proto stále nevím co to je a Vy jste napsal,že je to nehmotné?12. Re: Re: 28. 01. 2006 - 15:53
xi xao:pokud se tu budete pohybovat trošku déle, tak určitě přijdete na to, jak to s tím riotem a vším okolo je....Miten niin perkele!!!!!
11. Re: Re: 28. 01. 2006 - 15:49
ska-p: Já se cítil trošku divně,jelikož jste něco o mně napsal a ani mně neznáte,trošku podivné chování máte,ne?Ale budiž,asi je to normální v této době.Pár hezkých poznatků jsem tady už našel a ten riot stále zmiňujete,proto jsem se na něj ptal.10. Re: Re: 28. 01. 2006 - 15:45
xi xao:co je riotové pole se určitě časem dozvíte, pro začátek musí stačit, že je to něco nehmotného a neuchopitelného vzdáleně souvisejícího i s autama:-)....jinak, pokud nejste strůjce této rubriky, tak se za blba omlouvám:-)Miten niin perkele!!!!!
9. Re: Re: 28. 01. 2006 - 15:43
Bob Ash: Mně to trošku překvapilo,to o čem se tady mluví ten riot a proto jsem se zeptal.8. Re: Re: 28. 01. 2006 - 15:40
xi xao: ska-p nazýval blbem toho, který založil tento nesmysl. Pokud jste tuto rubriku nezaložil, pak se vás to netýká a můžete se v jiných rubrikách směle pustit do debaty o autech.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
7. Re: Re: 28. 01. 2006 - 15:36
ska-p: Ahoj,děkuji za to,že jste mně nazval blbem.Já tady nic nezakládal,toto forum mi doporučil kamarád,že se tady dozvím hodně o autech.Tak jsem se jen zeptal co je to riotové pole-jestli to patří taky k autům,když tady o tom píšete a Vy mně nazvete hned blbem,co si mám potom myslet já o Vás?6. Re: 28. 01. 2006 - 15:07
Mira9:Do týhle rubriky napsal poprvé nejspíš ten blb, kterej jí založil, a uďál to zcela cíleně aby nezmizela:-(Miten niin perkele!!!!!
5. Re: 28. 01. 2006 - 07:36
Mira9: Vidíš, já ji objevil včera. Tak to jsem posral. No, tak slibuju, že už sem nevlezu.privbox@seznam.cz tel: 603510691
4. 27. 01. 2006 - 23:18
kua, takhle rubrika je tu už skoro měsíc a byla v ní 0 :(3. Re: Re: 27. 01. 2006 - 21:17
Takže to je normální pole a ten riot je něco se dá jíst?To jsem teda ještě neslyšel a proč je taková rubrika mezi auty,to spíše někam kde probírají rostliny,ne?Je to teda podivné pokud je ten riot plodina,jak teda vypadá?2. Re: 27. 01. 2006 - 21:03
xi xao: Řekl bych, že je to obyčejný pole, na který někdo zasel a hodlá pěstovat rijot... No to je zase libová rubrička :-)privbox@seznam.cz tel: 603510691
1. 27. 01. 2006 - 20:28
Co to je to Riotové pole?Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)