Příspěvky od rána 14. června 2004 až do rána 15. června 2004
40. A dalí krám co nefunguje 15. 06. 2004 - 08:02
no a je to tu věc hodně podobná CITROEN JUMPY co je vlastně FIAT EXPERT nebo v civilu Ulyse a ta nae sračka má najeto 37 tisíc a má u druhé havící svíčky u opět nechytá. Prosím oradu přítele na foru, mát to auto: A) serotovat B)zapálit C)darovat cikánům. děkuji vám za vai radu :-)))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
39. Re: Musím se přiznat 15. 06. 2004 - 07:48
honza: No to si dělá prdku, Hanz. Tobě se fakt líbí Multipla. No to jsem měl za to e jsi normální :-))))) Takovej tyfus e i slepec vyčuchá e je to designerský bastl no prostě se nebudu opakovat e to vypadá jak kdy to zajelo pod schody. Vnitřek o tom se bavit nebudu vůbec, kdy to tam vypadá jak v tramvaji a jako malou perličku v podobě detailu uvádím přitahovače dveří která jsou vyvedena a do profilu okna take kdy si stáhne ohno tak si nemá kam opřít loket, protoe ti do ohna vyčnívá madlo z nákupní taky .-))))) Tak sorry ale takovou vránu bych si nekoupil ani za 1 korunuwww.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
38. Re: Musím se přiznat 15. 06. 2004 - 07:18
honza: Mě se na Multiple líbí jediný: její rozměry.privbox@seznam.cz tel: 603510691
37. Re: Musím se přiznat 15. 06. 2004 - 06:53
honza: tak ted sem se pro zmenu poblil ja :-))36. Re: Musím se přiznat 15. 06. 2004 - 05:33
Rambo: vechny fiaty vypadají, jako by vypadli z krabice s vločkama a to jak zpracováním tak i vzhledově... :o)35. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 21:57
kdyz uz je tu tahle rubrika, tak se musim priznat, ze me se multipla libi :)www.usmotors.cz, www.cadillac.cz
34. Re: Méďa 14. 06. 2004 - 21:48
Martin_531: Ty stránky jsou docela dobrý. Jestli Mercedes tak jedině tendle:33. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 21:39
jojo Fiat Multipla je opravdu mimořádně hnusný auto. Viděli jsme to jednou na autosalonu a tehdy málem potřeboval32. Re: Méďa 14. 06. 2004 - 15:16
perkele: Tchank júnejlepsi pritel cloveka je mercedes
31. Re: Méďa 14. 06. 2004 - 15:14
Martin_531: zkus www.mercedes-classic.czi haha, ja jsem konicek, i haha!
30. Méďa 14. 06. 2004 - 15:06
Kdy jsme u těch pleček, známej prodává fakt krásnou 110 se dvěma karburátorama, z roku 1965, je to po renovaci, původní stav a cena bude rozumná. Fotky můu poskytnout. Nevíte někdo o někom???nejlepsi pritel cloveka je mercedes
29. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 11:38
MARKUS: :-)))), on ma teda 1,6 benzin takze az tak nebasni o spotrebe, ale predtim mel formana a rozstrelil ho, tak ho vezl na vrakac a tam mu ze to neco nabizeli, a on co s tim udelate? no rozebereme co je dobry, zbytek do srotu. tak to ne to tam tady nenecham, ja mel k tomu autu vztah to bych mu neudelal, tak to ted nekde hnije na zahrade :-)))))))28. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 10:24
FM: JO jo jo :-))))) tak to je u hodně dlouho co nám do dílny přijel nějakej ílenec a v kufru se mu regulérně pohupovala hlavice tlumiče. a prej kluci dáte mi to dohromady???? no koukáme e u to na hromadě je. Dá se stí něco dělat???? No zavařit co jiného........ Tak mi to prosím zavarte to je docela dobrý auto Diesel jezdí to za pár, já jsem s tím spokojenej..... No tak mi ti to zavaříme ale ta druhá stana taky nic moc, co. ...... To je dobrý mně jse jen o funkčnost já teď nemám, peníze.... No tak jsem mu to zalátal jezdi měsíc a to samé na druhé straně. kluci měly jste pravdu asi je to zrezlí zaveřte to na druhý straně...... Hele nechete to taději vyhodit dy't se vtom zabijete..... no je to diesel jezdí to za pár já to auto mám rád..... Tak se to polátalo a za pár dní jsme ho tam měli zpět ale to u takové superlaivy na jeho dieselový vůz nelítaly. Prej To je taková sračka normálně jsem přijel k pumpě natankoval plnou nárd a vyrazil s rodinkou na alupu a po chvilce se ozvala rána a coural nádr po zemi, no co se stalo, panačkovi ty moskyti co měl v autě uraly i drááky na nádr ale né jen ty pásy ale i příčník co vede nad nádrí tak to nebylo kam chytit. No FIAT kára co potěí, Kára co nezklame, Kara co se vdycky posere. hurá jdu si koupit multiplu ta vypadá jako dy zajela pod schody tam se designéři vyřádily tam u chyby vyřeily to je to pravé :-))))))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
27. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 09:53
MARKUS: jeden manik z prace ma tipo a ted me rikal ze mu zajela naprava do kufru :-D26. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 09:36
FM: minule mi nějakej tuzer jak vy říkate povídal e tipo má celopozinkovanou karoserii no ak dy jsem mu jako vysvětlil e fakt nemá e to máčeli v toríně pouze do výe sloupků a to poze skelet tak byl docela kyselej a to e jako zadní vrata dělaj raději z laminátu tak to mi dlouho nechtěl věřit a kdy je začal poklepávat tak uvěřil. Ital je smrt pro peněenku co kus to originál tovární zpracování na nule makaroni nechtěj tahat a tak to lepěj jak jim to příjde pod ruku. Snad jediné co sem fak tohl bylo UNO 14, turbo ie to byl fak nářez , léta mládí naivity a závodů zakrojilo to i opla GSI a Golf GTI se tece nečapal je to absurdní ale je to tak. dnes bych do toho dbrovolně nevlezl.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
25. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 09:17
MARKUS: tak tak mame v praci 3ks rok stary, je to des :-) je naprosta pradva kdyz se rika ze fiat hnije uz na reklamnim bilboardu :-D24. Re: tema 14. 06. 2004 - 09:01
FM: Jo jo tak to souhlas a koho pověříme výho nem testu. musí vypadat jako fírerův posluhovač, nebo posluhovačka to je lepí celá v latexu a s tím mučícím vercajkem to by Ace přela sranda :-)))))))))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
23. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 08:59
Mirek: no co chce FIAT Italové kdyby ovládali lépe lisovací technologie tak budou káry vyrábět z alobalu a pak bys otevřel dveře a kaára by byla do rohlíku :-)))))))) Vdy je to rezavý u kdy to stojí na autosaloně. a vzhledem k tomu e stříkaj vodním standoxem tak se nediv e to padá dolu.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
22. Re: Musím se přiznat 14. 06. 2004 - 08:51
Mirek: taky sem mynulej tejden v brne lehce otevrel dvere a jen tak tesne se to zastavilo myslim o fabku nebo co to bylo a on se tomu odskrabl lak :-(21. Re: tema 14. 06. 2004 - 08:50
MARKUS: no prave proto ze je to us motors, takze kdyz se to mnozi ve vsech diskuzich tak tomu udelame jedno tema a v ostatnich bude zakaz o tom psat. :-) bude se to trestat navstevou koncentracniho tabora.Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)