Příspěvky od večera 29. ledna 2018 až do rána 7. února 2018
56. Re: Vysoký volnoběh a tvrdé řazení 07. 02. 2018 - 08:02
Butterfly (54):Svíčky dávané nové. LPG není. Také jsem četl že stačí vyčistit, projistotu jsem koupil ale nový. Po odpojeni AIC ventilu otácky teda spadnou na otacky co bych si tak predstavoval, ale zase samozrejme je to malo a potom auto chcipá. Kdyz nastartuju jsou otacky vysoke po chvilce klesnou zařadim autem přejedu dám parking a otáčky zase vyletí, když prošlápnu plyn, tak to klesne. Ani nevím kolik tak mají správně být tak 600? Diky za tipy pokud to bude přetrvávat zkusím tyhle možnosti. Servis nesvití.mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
55. Re: Podlaha 07. 02. 2018 - 07:41
Mirek (53):Promiň mám na mysli ty výduchy v tom plastovém čalounění jestli jsou jen tam co jsou vidět na te fotce nebo jsou ještě někde jinde a jestli nemas nahodou fotku když je to rozebrané a je videt to vedeni toho topeni.mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
54. Re: Vysoký volnoběh a tvrdé řazení 07. 02. 2018 - 07:15
VAJCON (47):Zvýšený volnoběh nemá rád žádnej automat. Jak vypadají svíčky ? Není v tom LPG ? Ten obtokáč obvykle stačí vyčistit. Někdy bývá zaklepaná klapka. Ona se nadovírá netěsno. Pokud jsou podtlaky v pořádku, tak to někde bere falešný vzduch( třeba selhalo těsnění pod sáním nebo okolo injectorů) nebo může být slabá benzínová pumpa. Pokud svítí "servis" , tak je dobré to projít diagnostikou. Obvykle to navede do oblasti problému. Zkusil bych odpojit(deaktivovat) A/C kompresor.53. Re: Podlaha 06. 02. 2018 - 21:37
VAJCON (51): to tam je dodělávaný, původně to auto dělalo nějaký kyslíkový terapie a vozilo to stlačenej kyslík. Jaký kanály máš na mysli? Mám tu jen plasťáky, ty co jsou na fotce v 44.Re: Podlaha. Tam dole jsou vidět výdechy.privbox@seznam.cz tel: 603510691
52. Re: Vysoký volnoběh a tvrdé řazení 06. 02. 2018 - 21:35
VAJCON (47):Ja mam stejnej problem s otackama, ale ty se zvysuji se zahrivajicim motorem.Proc treba nemuzou byt v parlamentu novi nacisti, kdyz jsou tam novi komunisti,kdyz ideologie komunismu ma za sebou daleko vice mrtvych?To se mi libi
51. Re: Podlaha 06. 02. 2018 - 21:04
Mirek (48):Jasný, když je to obytnňák, tak je každý cm dobrej. Když vidím ty výduchy od zadního topení na boku je to jediné místo kde jsou? Nemáš nahodou fotky toho plastu který vede ten vzduch? Zajímamě jak to tam zatím čalouněním vypadá abych to udělal nějak podobně.mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
50. Re: Vysoký volnoběh a tvrdé řazení 06. 02. 2018 - 20:53
Mirek (49):Jo čidlo volnoběhu jsem vyměnil za nové, celou škrtící klapku vyčistil, nové těsnění dal a je to pořád stejné jak se starým čidlem tak s novým. Diagnostiku samozřejmě mám nějaký chybný kód byl, teď už nevím přesně číslo a směřoval na tyto příčiny. Zkusím ještě komplet ty podtlaky. Doufám, že tvrdé řazení souvisí s tím vysokým volnoběhem a když se mi podaří to odstranit, tak to zmizí..mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
49. Re: Vysoký volnoběh a tvrdé řazení 06. 02. 2018 - 20:19
VAJCON (47): vysokej volnoběh má na svědomí obvykle totoprivbox@seznam.cz tel: 603510691
48. Re: Podlaha 06. 02. 2018 - 20:08
VAJCON (46): je to pěkný, ale tady počítáme každej centimetr... To oplastování ubere na šířku 20 cm a to je hodně.privbox@seznam.cz tel: 603510691
47. Vysoký volnoběh a tvrdé řazení 06. 02. 2018 - 20:08
Mám tu ještě jeden dotaz. Musím říct, že už jsem přečetl kvantum na amerických fórech a diskuzí. Takže motor 5.8L převodovka E4OD a jde o vysoký volnoběh a dále tvrdé řazení 1-2. Jak říkám, už sem přečetl hodně, zdá se že je to častý problém u téhle motorizace a převodovky. Co se týče volnoběhu jsem zkusil vyměnit čidlo volnoběhu, snímač teploty, snímač škrtící klapky. Převodovku jsem udělal komplet novou, tvrdě řadí z 1 na 2 a někdy ale mírněji i na 3. Co jsem četl, tak tvrdé řazení spolu souvisí s vysokým volnoběhem, dále jsem tedy zkusil vyměnit senzor rychlosti na diferáku, potom PRNDL spínač na převodovce. A to je asi tak vše nic moc nepomohlo, ještě mám v plánu co jsem také vyčetl, překontrolovat / vyměnit všechny podtlaky. Tak jestli má někdo podobné potíže, případně už to řešil a třeba vyřešil. Za všechny tipy a rady budu rád dík :)mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
46. Re: Podlaha 06. 02. 2018 - 19:41
Mirek (44):Máš to pěkný :) Stejně bych volil radši to fabrický oplastovaní, líbí se mi asi mnohem víc.mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
45. Re: Podlaha 31. 01. 2018 - 12:42
Butterfly (43):Jasně, ať lino nebo vinil tak samozřejmě s nejvyšší zátěžovou třídou.Amerika, to nejsou jenom mrakodrapy, dálnice, velká auta, Harley Davidson, Hank Williams, Coca Cola nebo Jim Beam. Ale mě to budete těžko vysvětlovat ...
44. Re: Podlaha 30. 01. 2018 - 22:00
VAJCON (41): tohle auto už je hotový, na bokách jsou originál plasty z jinýho, ale prosklenáho, místo oken je zevnitř koberec. Tady je to trochu vidět. I strop tam jeprivbox@seznam.cz tel: 603510691
43. Re: Podlaha 30. 01. 2018 - 13:57
Joe (42):Lino je jak žvejkačka. V místech častějšího provozu se to roztáhne a hned tam máš vlnu. Lišty, nelišty. Ale dej si tam co chceš. Ten vinyl bude asi odolnější.42. Re: Podlaha 30. 01. 2018 - 12:52
cirus (35):Jak píše Mirek, asi u vás nemáte bahno písek a podobný bordel :-)Amerika, to nejsou jenom mrakodrapy, dálnice, velká auta, Harley Davidson, Hank Williams, Coca Cola nebo Jim Beam. Ale mě to budete těžko vysvětlovat ...
41. Re: Podlaha 30. 01. 2018 - 07:15
Mirek (40):Máš pravdu dám nižší hustotu, ať je to pekně měkké. Jinak máš to pěkný, jak tam není ještě nic řezaného v ty plechařině, takto vypadá hezky čistě. Ten strop a boky proběhne ještě úpravou, nebo to tak zůstane?mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
40. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 21:15
VAJCON (39): to netuším, větší hustota bude asi tužší.privbox@seznam.cz tel: 603510691
39. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 21:02
Mirek (37):jo tahle to chci přesně udělat , ještě jsem zvažoval obě strany struta lepící a přilepit k tomu i koberec, ale bude lepší, když to bude demontovatelný, kdyby něco a jak píšeš ten koberec by měl na tom držet. Obou stranou lepící variantu vezmu jen na podběhy, výstupek nádrže a u převodovky. Akorát nevim jakou verzi objednat jestli 600kg/m2 nebo 800kg/m2, čím hutnější tím lepší?mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
38. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 20:31
Joe (34): Když ty to máš mnohoúčelový, to je strašný stěhování pořád. Mám to tak v excursionu a za tím účelem tam mám smotanou starou celtu. Jak píše cirus, ty koberce jsou super, měkká podlaha bomba. Ale když bahno si pamatuje tak maximálně ještě odsud, tak nemůže chápat, proč to chcem vytírat :-) Plovoučku jsme zvažovali, ale tam je riziko, že bude vrzat a když není úplně rovná podlaha, tak se ty zámky vylamujou, takže pod ní by stejně musela jít překližka. AS u nás musím šetřit každej milimetr, o kterou tu podlahu zvedám..privbox@seznam.cz tel: 603510691
37. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 20:26
VAJCON (33): jo, tak bych to taky udělal. Na Al je nutný to přilepit, po tom by se klouzalo cokoliv, a na struto se koberec ani nehne. Na krajích to musíš nechat jhako v pokoji, prostě jen doříznout po obvodě aby si to lehlo, a paráda. Stejně přes to přijdou ještě boky.privbox@seznam.cz tel: 603510691
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)