Příspěvky od večera 29. října 2017 až do večera 29. ledna 2018
40. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 21:15
VAJCON (39): to netuším, větší hustota bude asi tužší.privbox@seznam.cz tel: 603510691
39. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 21:02
Mirek (37):jo tahle to chci přesně udělat , ještě jsem zvažoval obě strany struta lepící a přilepit k tomu i koberec, ale bude lepší, když to bude demontovatelný, kdyby něco a jak píšeš ten koberec by měl na tom držet. Obou stranou lepící variantu vezmu jen na podběhy, výstupek nádrže a u převodovky. Akorát nevim jakou verzi objednat jestli 600kg/m2 nebo 800kg/m2, čím hutnější tím lepší?mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
38. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 20:31
Joe (34): Když ty to máš mnohoúčelový, to je strašný stěhování pořád. Mám to tak v excursionu a za tím účelem tam mám smotanou starou celtu. Jak píše cirus, ty koberce jsou super, měkká podlaha bomba. Ale když bahno si pamatuje tak maximálně ještě odsud, tak nemůže chápat, proč to chcem vytírat :-) Plovoučku jsme zvažovali, ale tam je riziko, že bude vrzat a když není úplně rovná podlaha, tak se ty zámky vylamujou, takže pod ní by stejně musela jít překližka. AS u nás musím šetřit každej milimetr, o kterou tu podlahu zvedám..privbox@seznam.cz tel: 603510691
37. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 20:26
VAJCON (33): jo, tak bych to taky udělal. Na Al je nutný to přilepit, po tom by se klouzalo cokoliv, a na struto se koberec ani nehne. Na krajích to musíš nechat jhako v pokoji, prostě jen doříznout po obvodě aby si to lehlo, a paráda. Stejně přes to přijdou ještě boky.privbox@seznam.cz tel: 603510691
36. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 16:40
cirus (35):Já měl ve Vanu vždy, v prostoru pro náklad, nataženou gumovou rohož. Já to používal spíše jak náklaďák. Když se tam vysmolí bordel z převáženýho motoru nebo almary, tak to žádným tepovačen nevyčistíš. A psí chlupy už vůbec. Ty tam držej jak helvétská víra. A když se pak kára prodávala, tak se guma vyndala, tépich se přesál a byl jak novej.35. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 15:09
Joe (34):a bude to mega hnusny....prvni vec co ve vanu kazdeho nadchne je mekej hustej koberec! Tepovaci masina stoji par penez a obcasna ocista je spise relax nez prace...nejake lino na podlaze kazdeho vana degraduje na uroven pracovniho vozu...34. Re: Podlaha 29. 01. 2018 - 13:24
Mirek (32):Přesně kvůli tomu tahání bordelu se chystám dávat na podlahu v Astru linoleum. Teď když z něj vytáhnu sedačky a dávám tam postel, tak tam dávám na ten původní koberec ještě druhý koberec. Ale když se natahá bordel jako že se natahá vždycky, tak se to blbě čistí. Tak mám v plánu koupit lino nebo vinil. Když se nadělá bordel, tak se to pak snadno setře nebo zamete. Pokud bych dělal kompletně novou podlahu, šel bych taky nejspíš cestou mirelonu a překližky. Líbila by se mi i klasická laminátová plovoučka, ale tam by asi byl problém s vlhkostí.Amerika, to nejsou jenom mrakodrapy, dálnice, velká auta, Harley Davidson, Hank Williams, Coca Cola nebo Jim Beam. Ale mě to budete těžko vysvětlovat ...
33. Re: Podlaha 28. 01. 2018 - 22:16
Mirek (32):Tak jo dobrá informace :) je to cesťák to chci zachovat, nechci to mít jako camper van, takže to s tím izolováním asi moc nepřeháním, dělám to jen, že jsem to celé rozebral. Poradili jste mi ať se zbavím té vaty a dám mirelon, tak když už to dělám, tak se snažím udělat to lépe než to bylo. Chtěl bych teda dát ten mirelon s Al samolep na to struto samolep a koberec jen položit, někde ho asi přilepit chemoprenem? Na té tvé fotce pod tím recyklátem to je nabarvená černě podlaha?mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
32. Re: Podlaha 28. 01. 2018 - 20:37
VAJCON (31): Si myslím, že to je dobrej nápad :-) Jinak ten Mirelon s Al nemá vadu. Nedávali jsme Al jednak po konzultaci s týpkem právě z Mirelonu, kterej nám řek, že to není nutný a jestli to chcem fakt zateplit, ak ať místo Al dáme větší tloušťku izolace. Ale to neznamená, že Al je špatně.privbox@seznam.cz tel: 603510691
31. Re: Podlaha 27. 01. 2018 - 22:15
Mirek (30):Mirek (30):Super díky za tip, můj plán byl nalepit na podlahu stejný mirelon, kterým jsem izoloval stěny a strop, je to 10mm samolepící mirelon s AL folií, jako druhou vrstvu dát toto http://eshop.netex.cz/produkt/struto-10400/ a nakonec koberec?? Je to dobrý nápad? Proč dáváš tu překližku?mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
30. Re: Podlaha 26. 01. 2018 - 23:22
VAJCON (29):to bylo izolovaný docela dobře, ten polystyren, ta matrace je jen aby ta podlaha byla měkká. My sme na starý dodávce dávali takovej molitan z nějakýho recyklátu, kupovali jsme to v ŘEMPOprivbox@seznam.cz tel: 603510691
29. Podlaha 26. 01. 2018 - 20:29
Dostal jsem se k další fázi interiéru, poradil by někdo jak a čím nejlépe odizolovat podlahu? Četl jsem pár diskuzí a tak, ale čím víc názorů a tipů pro mě v tomhle bude fajn. Přihazuji fotky původní provedení, které podle mě moc ideální není. Díky moc za každou radu.mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
28. Re: Umístění vypínače 20. 12. 2017 - 22:59
VAJCON (27): tam to je spíš takovej zvyk, že tam ten ovladač bývá, měl to např. Aerostar.privbox@seznam.cz tel: 603510691
27. Re: Umístění vypínače 20. 12. 2017 - 21:59
Mirek (26):Jojo myslím ten ovladač ventilátoru, takže když je origo Passanger Van má ovladač na boku za sedačkou řidiče? Jinak díky moc za rady tipy :)mama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
26. Re: Umístění vypínače 20. 12. 2017 - 11:54
VAJCON (23): Vypínač jako takovej tam standartně není. Je tam jen ovladač ventilátoru.privbox@seznam.cz tel: 603510691
25. Re: Umístění vypínače 19. 12. 2017 - 13:35
VAJCON (23):Přesně jak píše custom1, užij si toho že si to můžeš postavit podle sebe. Ovládání bývá buďto u stropu jak jsi ho měl, nebo na panelu pod oknem u sedačky za řidičem.Amerika, to nejsou jenom mrakodrapy, dálnice, velká auta, Harley Davidson, Hank Williams, Coca Cola nebo Jim Beam. Ale mě to budete těžko vysvětlovat ...
24. Re: Umístění vypínače 18. 12. 2017 - 08:04
VAJCON (23): Dej ho tam, kde ti to bude nejvíce vyhovovat. Máš tu výhodu, že si ten interiér můžeš udělat podle sebe, takže je jen na tobě, jak se toho úkolu zhostíš... ;)1996 Chevrolet Cavalier
23. Umístění vypínače 17. 12. 2017 - 20:36
Nevíte někdo, kde má být originálně umístěn zadní vypínač zadního topení? Měl jsem původně na stropě, ale moc se mi to nezdá, nevím jestli strop nebo ho dát někam na bok. Projel sem stovky fotek na webu, ale nikde jsem to nenanšel. Díííkymama vzdy rikala, ze 8 valec nezvladnu
22. Re: Interier 01. 11. 2017 - 13:06
VAJCON (20):Máš to pěkný a pustil ses do toho z gruntu. Udělej to přesně jak píše Mirek, důkladně si rozmysli co bys rád upravil k obrazu svému a budeš z toho mít mnohem lepší auto než byl originál. Otázka je co z toho budeš chtít udělat. Jestli se budeš držet původní koncepce luxusního cesťáku, nebo jestli půjdeš třeba cestou Camper vanu …Amerika, to nejsou jenom mrakodrapy, dálnice, velká auta, Harley Davidson, Hank Williams, Coca Cola nebo Jim Beam. Ale mě to budete těžko vysvětlovat ...
21. Re: Interier 29. 10. 2017 - 21:18
VAJCON (20): Jo, tak to je, obvykle úpravce odebere od fabriky v určitý fázi nedokončený auto - polotovar - a to už pak vybaví svýma věcma. Např u Starcraftu se doslova píše: Starcraft Van Conversions took incomplete van chassis right from the manufacturers, and added a number of custom features chosen by the customer like custom upholstery, curtains, specialy seating, tvs, cbs, raised roofs, running boards and sound systems to name a fewprivbox@seznam.cz tel: 603510691
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)