Příspěvky od večera 21. března 2016 až do večera 23. března 2016
138. Re: 23. 03. 2016 - 22:59
cirus (136):Já celkem rozumím tomu že nejsi nadšený že spojení Chevy a DAEWOO ale jak jsem již psal žádné jen Chevy srazy v Česku nikdo nepořádá ..aspoň o nich nevím takže buď člověk může sedět doma nebo může přijeď na sraz do Olšovce kde se dá domlouvat existence jen Chevy srazu ale jak mne už zkušenost naučila přes internet se domluví leda tak kulové lidí křičí že chtějí dělat sraz a pak když mají začít něco dělat nebo jen prijet tak jeden nemá na benzín druhý nemá čas a třetí se výmluvi na tetičku byl jsem rok v Chevrolet klubu.net zajdi si tam přečíst jak se tam brečelo že se nepořádají žádné srazy ten klub funguje jen jako internetová dopisovna zapsáno je sice Pres 500 členů ale ve skutečnosti tam píše jen asi 6 lidí jinak nic .Je to jen Chevrolet klub žádné DAEWOO ale je to mrtvý klub který nemá ani logo ani vlastní srazy .A já se ptám je tedy lepší takový spící nefungující klub nebo Klub který sice není jen Chevy ale za to pořádá pravidelně srazy ( vlastní srazy) a ne že se jen k někomu vetře .137. Re: 23. 03. 2016 - 20:55
POCINN (134): Ber Ciruse s rezervou :-) Chevy, Oldsů, Pontiaků, Buicků, cadillaců jsem měl do týhle chvíle víc, než Fordů. Vystřídal jsem i pár aut od Chrysleru, tak jakej zapřisáhlej forďák? Já mám spíš pocit, že cirus je zapřisáhlej ševroletista, kterej díky svý zaujatosti občas ztrácí soudnost, odmítá vnímat realitu a neustále se snaží někomu vnucovat svůj - ševroleťáckým vnímáním malinko deformovanej názor, aniž by měl k tomu nějakej argument. A v mým případě je na prvním místě argument, kterej je podloženej jeho osobní zkušeností s daným problémem, nikoliv že mu jeho známej mechanik říkal, že něco stojí za hovno a že to tvrděj všichni, co tomu rozumí. Znám hodně takovejch užvaněnejch mechaniků, ale od těch, kterým bych svěřil svý auto, jsem nikdy nic takovýho neslyšel.privbox@seznam.cz tel: 603510691
136. Re: 23. 03. 2016 - 19:29
POCINN (134):takze jsi nepochopil VUBEC NIC , To ze se chevy spustil s takovou znackou jako daevo majitele Chevroletu dodnes boli...takovej sraz nam slape na kuri oka a otevira stare rany...pokud by se ty veci co jezdi na tvuj sraz alespon u GM prodavali jako golfove voziky....no dejme tomu...ale pokud takova vec je prezentovana jako auto od chevroletu...tak to u majitelu ckutecnyvj chevroletu doprej pocit nevyvola...ano verim ze prijede i nejakej sadomasochysta na nejakem v6 ze spravnym rodokmenem....ale rozhodne to bude spis vijnimka.A Mirka ber s rezervou , on jako zaprisahlej Fordak musi mit totiz z toho desnou radost(skodolibost);-)135. Re: 23. 03. 2016 - 18:52
Sally (133): Děkuji za podporu rádi tě tam uvidíme a privitame . Tvůj příslib účasti nás opravdu hodně povzbudil mas to u mne děkuji.134. Re: 23. 03. 2016 - 18:46
cirus (132):myslím CHEVROLETY tedy auta které mají na kapotě znak CHEVROLETU . ale jinak chápu tvou narážku takže auta 4 válec jsou samozřejmě v převaze ale auta V8 jsou taky nějaké prihlasene133. Re: 23. 03. 2016 - 15:07
Mirek (128):Souhlas, uz jsem tam chtel neco podobneho napsat. Přijedu vas podporit.Proc treba nemuzou byt v parlamentu novi nacisti, kdyz jsou tam novi komunisti,kdyz ideologie komunismu ma za sebou daleko vice mrtvych?To se mi libi
132. Re: 23. 03. 2016 - 13:41
POCINN (122):,,Pomer je asi tak /ze na 7 prihlasenych Chevroletu pripada jeden prihlaseny vozidlo Daewoo . ,, to jako myslis Chevrolety nebo ,,chevrolety,,?131. Re: 23. 03. 2016 - 07:59
POCINN (130):Vlastně máš pravdu.Řešte si sraz.130. Re: 22. 03. 2016 - 23:38
fandak (126):Není tohle fórum ? A není tohle debata s názvem Sraz Olšovec 2016 ? Tak co bys taky jiného chtěl řešit než tenhle sraz ?129. Re: 22. 03. 2016 - 23:35
Mirek (128):Děkuji za Chevrolet Owners i za ostatní kteří na tom srazu makaji konečně někdo kdo má opravdu názor hodný potlesku. Děláme to všechno jak se říká na koleně nemáme ani sponzory ani velkou účast super zajímavých aut ale jsme pokud vím jediní kdo pořádá cesko - slovensko Chevrolet srazy a ikdyz nám hodně lidí hází klacky pod nohy aspoň něco děláme a nesedime jen na zadku . Pokud se přece jen rozhodneš přijeď podívat určitě se u mne přihlas za tenhle tvůj názor ti chci poděkovat osobně .128. 22. 03. 2016 - 20:44
Já mám zas pocit, že tady někdo něco pořádá. Komu se tam nechce jet, tak ať zůstane sedět doma a odpustí si jakýkoliv negativní komentáře.privbox@seznam.cz tel: 603510691
127. Re: 22. 03. 2016 - 19:36
fandak (126):nojono, mas recht126. Re: 22. 03. 2016 - 19:34
pbkarvina (125):To už není ani ke čtení natož k smíchu.Na foru us aut řešíte problém Koreje.Omlouváte se jeden druhému.Za chvíli tady budete řešit závady na Hnujdajích125. Re: 22. 03. 2016 - 19:12
POCINN (124):me taky daewoo nevadí, ale byt tebou, tak bych se zaměřil jenom na Chevrolet i za cenu změny místa. Nebo podat pomocnou ruku nějakému US klubu v okolí, ale me se to mluví, já nic neporadam :-)124. Re: 22. 03. 2016 - 18:58
pbkarvina (123): Tak zaprve neporadam to sam jsem jen jeden ze tri spoluporadatelu a sponzor za druhe Olsovec ma jakousi tradici ze se tam schazeli a schazeji i vozy Daewoo + Chevrolet a tak respektuji jak tuto tradici tak moje poradatelske partnery . Byl uz s tim trosku problem ohledne toho ze neni z plakatu dostatecne jasne ze mohou dojed i Daewoo auta. Letos je to proste tak je to letos Sraz majitelu vozu Chevrolet a pribuzne znacky Daewoo jakysi kompromis ktery by nemel nikoho urazit ani nastvat . Co bude pristi rok se uvidi Olsovec uz asi poradat nebudu letos jsem to vzal protoze jiny dlouholety poradatel letos nemohl . Taky bude letos Olsovec trochu jiny nevim zda lepsi nebo horsi proste jiny . Ale pokud by byl zajem usporadat sraz jen pro Chevrolety nic tomu nebrani ale urcite ne Olsovec to by se pak povazovalo ze nekdo nekomu ukradl sraz. Ostatne neni problem se prijed podivat 28.5. do Olsovce a muzem to tam probrat, nebo pokud budete neco poradat vy a budu pozvan tak se rad prijedu podivat jak se to dela u vas. PS Chevrolet klub.net srazy neporada a Chevrolet-Daewoo ma Olsovec Piesocnou a Frenstat ale je to spolecny klub Chevy -Daewoo takze bez Daewoo to nejde . Jinak me osobne Daewoo nijak nevadi jsou to auta jako jine a pokud budou stat na jakem koliv srazu vedle mne nemam s tim problem a komu to vadi musi to brat jako v rodine pribuzenstvo nemam ho rad ale patri do rodiny :-)123. Re: 22. 03. 2016 - 16:18
POCINN (122):a nebylo by lepší dělat pouze Chevrolet sraz? Bez dovetku "akceptujeme daewoo"122. Re: 22. 03. 2016 - 15:40
pbkarvina (121):Konecne spravny dotaz dekuji ti za nej. Ano je to nafouknuta bublina kterou tady porad jen dofukujeme ale ve skutecnosti by ta bublina rychle splaskla Mala ukazka slozeni ucastniku Pomer je asi tak /ze na 7 prihlasenych Chevroletu pripada jeden prihlaseny vozidlo Daewoo . takze 7:1 pro Chevrolet. pokud nepocitam Skodu Octavii na ktere majitel prelepil znak Skody znakem Daewoo ( recese):-)121. Re: 22. 03. 2016 - 07:44
POCINN (119):furt se tu píše o daewoo, tak jenom ze zvědavosti, jaký je poměr účastníků, myslím chevrolet/daewoo? Já těch daewoo aut už moc na cestách nepotkávám120. Re: 22. 03. 2016 - 07:25
POCINN (119): Ano, loni jsem tam byl a bylo to v klidu. Jenže pak jsem měl možnost ty lidi, o kterých jsem si myslel, že jsou v pohodě, poznat trochu blíž a názor jsem změnil, víš? ;)1996 Chevrolet Cavalier
119. Re: 21. 03. 2016 - 23:45
custom1 (118):Tak mě přijde trapnější psát tady o někom něco veřejně a pak mu soukromě volat a omlouvat se mu za to ... na to musí mít člověk charakter takže co kdo pochopil a jak to vlastně bylo necháme raději spát že ? Jinak mne to nepřekvapuje stačí si přečíst na Chevrolet klub.net tvoje příspěvky po Olsovci 2015 a to co píšeš dnes cituji tě doslova Custom 1 2015-05-25 18:58:14 Píši pozdě, ale přece Sraz se i přes nepřízeň počasí vydařil. Moc se nám to líbilo. Jsem rád, že jsem měl možnost setkat se s pohodovými lidmi a děkuji organizátorům, že připravili tuhle akci.Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)