Příspěvky od odpoledne 8. srpna 2015 až do podvečera 10. září 2015
56. Re: Suburban 10. 09. 2015 - 19:15
BigTwin_Jirka (55): ono je to spis jedno, uz to, jak skodi kvuli tomu, aby vydelal, docela staci...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
55. Re: Suburban 10. 09. 2015 - 18:12
Bob Ash (54): Nebyl bych si jistej, s jeho minulostí. Jednou vrah, vždycky vrah říkala mamka: To samý, jako neexistuje bejbalej komunista nebo bejvalej estébák. To jsou takzvaný neodpustitelný poklesky.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
54. Re: Suburban 10. 09. 2015 - 17:52
BigTwin_Jirka (53): Panu Babišovi je jedno, jak moc škodí a nepodezíral bych ho z toho, že by chtěl škodit záměrně. On škodí jen tehdy, když z toho má prachy.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
53. Re: Suburban 10. 09. 2015 - 17:44
cirus (52): Zrovna tenhle tejden jsem nemohl nastartovat ani jeden motor u lodi Yamaha. Mají společnou nádrž a tím to končí, vše ostatní je absolutně nezávislé včetně čerpadel. No a když nechytl ani jeden, tak jsem to zapřáhnul za auto a šoupnul to na dílnu a ejhle, oba motory se mi tam rozběhly: Stačil jinej sklon lodi na přívěsu. Závěr? Měsíc to stálo bez pohybu, stačilo se separovat palivo, to jako benzín od babišovky. Ten vymrdanej líh na sebe váže vodu a stárnutím se od sebe obě složky oddělí, jedna je tedy použitelnej benzín, druhá je líh s hygroskopicky navázanou vodou. Tahle směs se drží dole a čerpadla taky sajou úplně ode dna. Celej proces je samozřejmě složitější, degeneruje i ten zbylej benzín, kterej samozřejmě pozbejvá oktanovýho čísla (to je navýšený právě přidáváním babišovky- lihu). Zkrátka a dobře, celou poloprázdnou nádrž (cca 120 litrů) jsem přečerpal do aut (kromě asi dvacky, co byla mléčně bílá) kde normálně funguje, do lodi jsem nalil dvacku čerstvýho benzínu bez babišovky a protočil motory, pak jsem to vypustil a skladovat v zimě to budu raději suchý (stejně je ta nádrž z nerezu). To samý udělám s outbord motorem a s letníma autama a motorkama. Pan Babiš aka Bureš jako dobrej československej estébák dostal zjevně za úkol rozvracet republiku a škodit v co největší míře, zatím se mu daří.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
52. Re: Suburban 10. 09. 2015 - 16:09
Butterfly (51):muzes pridavat co chces pokud nemas porad plnou nebo benzin nespotrebovavas rychle dejou se tam divny veci...ja ted z jedny lode co stala pul roku na suchu vylil z nadrze 40 litru vody! Fakt nekecam...a vidim to na odkalovacich v lodi co pouzivam denne...kdyz mam plnou tak ok ale kdyz jen pul tak odkalim po dvou dnech tak 2-3deci vody! Nicmene Mirkem zminovane svicky jsou zejmena o prevadzky na LPG samozrejme zaklad...51. Re: Suburban 10. 09. 2015 - 08:40
cirus (49):To je velmi zajímavý postřeh ! To mě nedošlo. Samozřejmě, velmi pravděpodobný zdroj problémů. I když, dnes se do benzínu přidává ten špiritus, tak by měl ten kondenzát na sebe navázat a plynule ho motor zpracovat. Zajímavé by bylo kouknout, co plove na dně nádrže. Ale, když mu to jednou startuje a po delší pomlce ne, tak to bude asi spíše souviset s tlakem paliva. Ono i to relé může zlobit, ale to by spíše zlobilo za tepla, kdyby se přehřívalo a mělo "pecku" na kontaktech.50. Re: Suburban 09. 09. 2015 - 16:28
cirus (49): možná bych se pro jistotu zeptal, jak dlouho jsou tam svíčky...privbox@seznam.cz tel: 603510691
49. Re: Suburban 09. 09. 2015 - 10:19
Butterfly (48):jeden postrech k tomu benzinu....pokud je v nadrzi jen 10% benzinu muze dochazet k enorme velke kondenzaci vody ze vzduchu...ta si seda dole a je vcelku mozny ze pokud jezdis na plyn a benzinem jen startujes ze se ji stiha kondenzovat tolik ze pri kazdem startovani tam nejaka je...coz problem ze startem delat muze...ale to jen takova teorie k dalsi uvahe...48. Re: Suburban 09. 09. 2015 - 07:11
Ewing (46):No, nevím, jak velkou máte nádrž. Bývaly i na 150 L a to je pak nějakých 15-20L dost málo. Benzín se přelévá a čerpadlo zůstává nezaplavené a to pro ně není dobré. Relé od čerpadla máte v motorovém prostoru, na spolujezdcově straně, na stěně před torpédem. Bývá i s relé od AC kompresoru pod takovým plastovým krytem. A na něm je to napsáno(obvykle). Regulátor tlaku paliva je na TBIčku u injektorů, zezadu u přívodu paliva.47. Re: Suburban 08. 09. 2015 - 16:25
Ewing (46):Když jsem měl problém se starty na benzin jednou za to mohlo čerpadlo, podruhé to relé. S obojím se dalo ještě chvilku jezdit (cca 14 dní) než došly nové díly, pár úderů do nádrže a dalo se nastartovat.Chevrolet Blazer K5 Silverado 1986 5.7 L.
45. Re: Suburban 08. 09. 2015 - 07:52
Ewing (44):Zdravím !42. Re: VIDEO - mixer 18. 08. 2015 - 16:37
Ewing (40):ty kroužky sem si vyráběl a napasoval sám podle výkresu plynaře.On si je pak rozvrtal a nalepil do vstřikování já mám takovej pocit že jsem ti posílal fotky jak to mám udělaný.ty mixi co jsi dával odkaz by asi dávaly smysl než to vyrábět.suburban 5.7 camaro IROC Z , LT 77,cadillac de ville 67
41. Re: VIDEO - mixer 17. 08. 2015 - 23:52
nowex (39):nekdy takhle zlobi brzdy39. Re: VIDEO - mixer 17. 08. 2015 - 19:47
Ewing (37):čtyřkolku zkoušel sem to přepínat ale jede to pocitově stejně jak na benzín tak na plyn.naloženej sem byl jen dva lidi a nějaký harampádí.Loni sem to jel s desetimetrovou károu a cestou zpět naloženo fordem f 150 a spotřeba průměr 26.někdy mám pocit že to auto jede ůplně lehce a někdy jakoby to nechtělo táhnout tak to zkouším přepínat na benzín a je to to samý.suburban 5.7 camaro IROC Z , LT 77,cadillac de ville 67
36. Re: VIDEO - mixer 17. 08. 2015 - 08:13
Ewing (32):Tak sem dal na otočku chorvatsko vezl sem tam pár věcí cestovní rychlost 105 až 115 km v hodině spotřeba mi vyšla podle kilometrů 19 litrů.Ale do kopců se to celkem plazí.suburban 5.7 camaro IROC Z , LT 77,cadillac de ville 67
34. Re: VIDEO - mixer 12. 08. 2015 - 19:35
Ewing (32):Mám tu možnost na benzín to nedělá.tankuješ plyn na stejným místě nebo to střídáš?suburban 5.7 camaro IROC Z , LT 77,cadillac de ville 67
33. Re: Suburban 12. 08. 2015 - 16:24
Ewing (25): Tak zrovna start s plným plynem je to poslední, co bych doporučil. Je to zrádný a zvyšuje se s tím spotřeba vzduchových filtrů a nejrůznějších těsnění na sání....privbox@seznam.cz tel: 603510691
31. Re: VIDEO - mixer 12. 08. 2015 - 10:46
Ewing (30):startuju na plynsuburban 5.7 camaro IROC Z , LT 77,cadillac de ville 67
29. Re: VIDEO - mixer 11. 08. 2015 - 20:43
Ewing (28):Jak to je na tom ebay tak to mám udělaný já akorát ty kroužky mám nad klapkama.já když to nastartuju na plyn studený tak mi to chytne na první otočení ale když ujedu třeba třista metrů a chcípnu to například k nám na benzínku a za deset minut odjíždím tak musím dlouho startovat.když jedu dál a motor se dostatečně ohřeje tak to chytá na otočení.suburban 5.7 camaro IROC Z , LT 77,cadillac de ville 67
24. Re: Špatně startuje 08. 08. 2015 - 14:07
Butterfly (23):jo panove takle s tim sohlasit lze.Asi jsem vse moc ,,idealizoval,, . Problem je patrne v tom ze ze tady to proste delaj jinak a taky v tech devadesatych letech jsem mel k dispozicii strojarskou dilnu na urovni ze tam sel vyrobit i celej motor. Komponenty pro LPG jsme tenkrat skutecne vyrabeli.Maloseriova vyroba citajici radove stovky kusu se vyplacela vice nez dovoz.Byli to opravdu zacatky a jezdili ke mne pro dily skutecne i lidi z daleka...nejcastej ,,nadrz,, byla tenkrat normalni LPG bomba a dulezitejsi nez spravne umistneni smesovace bylo schovat sistem tak aby ho benga nenasli...neslo to tenkrat vubec legalizovat!;-)Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)