Příspěvky od večera 1. září 2014 až do odpoledne 2. září 2014
33. Re: 02. 09. 2014 - 15:21
cirus (32): Sprostý je, že u policie nefunguje amortizace, takže škráblý světlo, který bych si rozleštil i sám bude stát 19tis., protože nový světlo na oktu stojí přesně tolik :D Kdybych dostal auto jako totálku a rozprodal to na díly, ještě na tom vydělám...32. Re: 02. 09. 2014 - 15:15
Lazarus (31):ze nemaji pojisteni je sprosty,jeste sprostejsi je ta suma...neznam ceny oprav a hodnotu tehle vozu...taky je jasny ze vuz musi na stolici...Kazdopadne kdyz uz to je totalka nemas na ni narok?Ja myslim ze pokud bi jsi to nechal opravit a prodal tak tu stratu minimalizujes31. Re: 02. 09. 2014 - 15:09
cirus (30): Je to přesně jak říkáš. A navíc ono to taky není jednoduchý. Každej říká, že sebevraždu spáchá jen zbabělec, ale ono to chce hodně odhodlání se do něčeho takovýho pustit a taky tomu předchází dlouhodobý problémy většinou. Takže to může bejt i zkratový ale taky nemusí, jednoduchý to ale není. A někdo by to třeba rád vzal zpátky a nemůže. Nebudu někde sedět a čumět jako péro z gauče a čekat. Jasný, boural jsem a zaplatim to, o tom žádná. Mě spíš sere fakt, že z toho udělali totálku. Imho naše auta nemaj ani havarijko co jsem zjišťoval a nemaj ani povinný - maj vyjimku z pojištění...30. Re: 02. 09. 2014 - 15:05
Caddy (26):co vim tak udajne drtiva vatsina sebevrazd je jen ,,skrat,, . Pokud tomu cloveku nekdo pomuze tak pozdeji ten sebevrach casto vubec nechape ze to chtel udelat.Neodsuzoval bych sebevrahy...casto opravdu potrebujou pomoc jako treba nekdo kdo mainfarkt...Nemusi to bejt ,,volba,, ale treba opravdu jen skrat ze zoufalstvi.29. Re: 02. 09. 2014 - 15:03
cirus (28): Tak já nepopírám svůj díl viny, to vůbec ne. Když sedíš za volantem a bouráš bez zavinění jinýho člověka, vždycky je to tvoje vina. Ale vem si, že pojedeš 40 autem v létě, zatočíš a jedeš rovně. Tak asi není vše tak jak má bejt. Jak říkám, Caprice by mi to udělal, ale tam vim, že to auto dělá. S touhle oktávou jsem jezdil už daleko ostřejc... Ale hádat se nebudu, nemělo by to smysl a vliv na to, že příště pojedu stejně to na to taky nemá. Prostě nejsem jako kolegové co jedou na tohle 40 a řeknou mi no co, ať skočí ono se to neposere. Takovej prostě nejsem.28. Re: 02. 09. 2014 - 14:56
Lazarus (19):no tvrzeni ze za to muzou gumy mi prijde od policajta usmevny;-)Ono co ja pamatuji tak na tyhle argumenty meli policajti jedine:27. Re: 02. 09. 2014 - 14:44
Caddy (26): Pro srdcaře jako já to zcela určitě kladnej význam má i přes ta negativa...26. Re: 02. 09. 2014 - 14:21
Lazarus (25): a pak se nabizi filosoficka otazka, zda je zachrana sebevraha pomoc a kladny cin :)25. Re: 02. 09. 2014 - 14:00
tj-max (24): No některý jdou normálně do nemocnice na ošetření, ten postup je celkem různej dle konkrétní situace. Jinak jo, jsem u státní...24. Re: 02. 09. 2014 - 13:55
Lazarus (23): tak on snad každej "sebevrah" jede (je odvezen) hned na psychiatrii ne? :))23. Re: 02. 09. 2014 - 13:14
tj-max (22): Místo mě jela druhá hlídka, která borce na místě zpracovala. Nakonec neskočil. Skončil v psychiatrický léčebně v Jihlavě.22. Re: 02. 09. 2014 - 13:10
Lazarus (19): a jak dopadl ten, pro kterýho si jel, když si nedojel?21. Re: 02. 09. 2014 - 12:20
Standa-Chevy (20): No prémie my vlstně nedostáváme... To už musí bejt aby byla odměna... Jinak teda mě chtěj oprat ještě srážkou z platu. Maj tam možnost až 25% z platu až na tři měsíce. Takže ano, budu se odvolávat.20. Re: 02. 09. 2014 - 11:58
Lazarus (19): do teď mě nenapadlo, že za poškození auta v situaci, kdy odůvodněně spěcháš, bys mohl být trestanej víc než odebráním prémií. Tohle je prostě bordel. A pokud se na takovýhle auto dávaj nejlevnější dostupný gumy, tak to taky o něčí inteligenci vypovídá.19. Re: 02. 09. 2014 - 11:33
Bob Ash (13): Hele rozhodně tu nechci vášnit diskuze. Viník jsem já tak jako tak, protože jsem seděl za volantem. Ale v pár věcech nemáš pravdu. Gumy za to můžou stoprocentně. Jednak jsou to shity, a jednak byly studený. Ale asfalt v tom hrál taky roli. Neříkej mi, že gumy maj stejnou přilnavost na asfaltu co má 50°C a třeba 15°C... Protože ten den palubní teploměr ukazoval cca 35°C... To je jedna věc. Druhá věc je, že to nebyl přetáčivej smyk. Nejel jsem rychle. Pravda, po tý rovině jsem jel místama až 130. Ale do zatáčky jsem jel 40kou... Jak jsem říkal nešlo o přetáčivej smyk. Urvaly se jen přední kola a tlačilo mě to rovně. Do zatáčky jsem normálně zatočil a urvalo se to až v zatáčce, což je teda na tu rychlost masakr. No a jak jsem jel rovně, opřel jsem se kolem o obrubník a jak to narazilo to auto šikmo, zadní kolo to hodilo k obrubníku. Tohle co mi to udělalo mi dělá možná tak Caprice, že mě kolikrát hrne předkem. Ale u toho auta s tím počítám, protože vím, jak se chová. Tohle jsem u Octy nikdy neviděl ani nezažil. Ne v takový rychlosti. To abych s tím až si někdo bude zas řezat žíly jel třicet. Zajímalo by mě, jak to potom budu vysvětlovat rodičům, nebo příbuznejm toho člověka, že jsem musel jet pomalu. Na oddělení jsem prej jeden z nejlepších řidičů. Pravda, taky to auto honím na hranu. Ale taky si o sobě nemyslím bůhví co. Třeba Ty budeš asi o 100% lepší řidič než já. Ale pedvádím s tím autem mnohem lepší kousky, když to tak mám říct, kdy mě v zatáčkách předbíhá zadek jako by to byla zadokolka... Tohle byla spíš blbá shoda náhod. Tady ani nejde o to, že jsem to ťuknul. Tady jde spíš o to, jak se k tomu staví vedení. Je vtipný, že Tě honí za výsledností, že chtěj pokuty a abys byl vidět a neplacený přesčasy a pod. A když máš problém, tak se za Tebe nikdo nepostaví. Přitom třeba s výsledností jsem druhej na oddělení... Co se práce týče, předvádím docela slušný výkony. I tak se za Tebe nepostaví nikdo. Jasný, pojistku na blbost nemám, co se dá dělat, moje hloupost. Ale oni mi můžou z těch 80tis. odpustit až 50tis... A tak mi řekni, když jedeš na majáky za klukem, co chce skočit z mostu, jaká jiná polehčující okolnost by tam měla teda podle Tebe bejt? Neřeknu, kdybych jel sám v autě s poštou, nebo sám v autě na oběd a poslal to na boudu... Ale tohle? Jak říkám, nechci tady vášnit nějaký diskuse. Dal jsem to sem jen jako zajímavost toho, jak se policie stará o svý členy. Příště až bude podobnej případ, zas to budu hnát stejně na krev, prože tu práci mám rád a snažím se ji dělat poctivě, jako možná jeden z mála. A pojedu na krev i proto, aby ten člověk neskočil a ikdyž to neocení třeba hned, nebo možná nikdy, já budu mít dobrej pocit, protože jsem ho nenechal skočit. Asi tolik k tomu.18. Re: 02. 09. 2014 - 10:53
gumovac (15): souhlas17. Re: 02. 09. 2014 - 06:32
Bob Ash (13): jestli jsem pochopil popis, tak mu to ujelo jen rovně a chyběl mu kousek místa. A kolo to odneslo proto, že trefilo obrubník stočený bokem. Nicméně bych považoval za reálný náklady na opravu do 20 a ne totálku.16. Re: 01. 09. 2014 - 22:43
gumovac (15): Na spoustu věcí. Především na to, že hnát takovýhle auto na hranu na takhle rychlý silnici je prostě píčovina, respektive že je píčovina jezdit 190 v zatáčce na veřejný silnici s čímkoliv.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
15. Re: 01. 09. 2014 - 21:08
Bob Ash (13):a na co jsi přišel?Foto focuse mě ukazoval Jeniik a to byla fakt totálkamamut-dobrĂ˝ sluha,zlĂ˝ pĂĄn...
14. Re: 01. 09. 2014 - 21:04
Bob Ash (13): já jsem nad tím, proč jsem asi ve 30 km/h poslal Camaro do stromu, tehdy taky strávil několik dní, až jsem si tak řekl, jestli to celý nebylo tím, že su kus debila :)1991 Camaro Z28, 1980 Zimmer Golden Spirit, 2000 Astra Bertone Coupe, 1996 Accord Coupe, 1994 Calibra
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)