Příspěvky od počátku až do dopoledne 11. května 2007
20. Re: Ach ta pamet... 11. 05. 2007 - 11:55
Lord Iffy: kredit se tam da poslat a muzes ho tam mit, ale kdyz tam nic neni tak se to strhne hned samo z karty, kdyz nemas mince ani tam tak to neprobehne :-)19. Re: Ach ta pamet... 11. 05. 2007 - 10:05
Lord Iffy: jo, převod z karty je okamžitej. Dokonce když nemáš na účtu prachy nebo jsi přečerpal limit nebo tak něco, pozná to okamžitě a hned ti to napíše :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
18. Re: Ach ta pamet... 11. 05. 2007 - 02:14
FM: nepredpokladam ze by tam neco prislo:) jak je to s tim kreditem? To sem prave nepochopil jestli musim prvni poslat penize prvni tam a odtamtud koncovemu prijemci, nebo rovnou z karty. I z te karty by prevod mel byt hned, ne? Jinak stejne na me kaslou s odpovedi jestli posilaj do cech...parchanti!"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
17. Re: Ach ta pamet... 10. 05. 2007 - 22:52
Lord Iffy: pokud tam nemas nejakej kredit predem poslanej nebo ti tam neco neprislo.16. Re: Ach ta pamet... 10. 05. 2007 - 13:38
Lord Iffy: jojo. Normální platba kartou.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
15. Re: Ach ta pamet... 10. 05. 2007 - 13:21
petrklm: ale ne, ted je ponecham prostor dalsim dotazum:)"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
14. Re: Ach ta pamet... 10. 05. 2007 - 09:30
Lord Iffy: kua, to ta rubrika neměla dlouhý trvání :-)))))Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
13. Ach ta pamet... 10. 05. 2007 - 00:40
Tak sem si uvedomil, ze mam jeste jeden ucet jiz existujici se zadanou kartou i spravnou adresou a vse funguje jak ma, takze hura nakupovat, nebo se spis rozhlizet:)"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
12. Re: Re: 10. 05. 2007 - 00:04
Bob Ash: ucet je na tatku, navic s preklepem, nebot diky preklepu urednika byl par let ve statech pod spatnym jmenem:) Jasne ze je jedno kam to chci poslat, ale pokud na paypalu mam uvedene jmeno, tak si to muzou overovat u banky (aspon to tak pisou) a pokud budes platit kartou na jine jmeno tak by mohli mit problem.. No nic, vidim to na cestu, novy email, novy ucet na paypalu..."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
11. Re: Re: 10. 05. 2007 - 00:01
Lord Iffy: proč? Já to měl sice opačně (cz kreditka, shipping na cizí jméno do US), ale nebyl v tom problém. To je tvoje věc, kam to chceš poslat....Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
10. Re: Re: 10. 05. 2007 - 00:00
Bob Ash: to sem nezkousel, problem je ze na te US adrese je jine jmeno nez na kreditce, to asi problem byt muze..."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
9. Re: Re: 09. 05. 2007 - 23:59
Lord Iffy: já už nevím, jestli jsem tu jinou zadával na bayi nebo na paypalu ... Tobě nefunguje cz kreditka s US adresou?Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
8. Re: Re: 09. 05. 2007 - 23:56
Bob Ash: nejde o ebay, ale o PayPal. Na ebay mam vic shipping adres, ale na PayPalu mam jednu a kdyz chci pridat dalsi, tak jen z US - a ta adresa je nutna kvuli kreditce"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
7. Re: Re: 09. 05. 2007 - 23:55
Lord Iffy: to je divný - já mám normálně ebay účet i adresu tady a jednou jsem něco nechával posílat do US, tak jsem jen změnil shipping adress a bylo. Žádnej problém...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
6. Re: Re: 09. 05. 2007 - 23:54
Lord Iffy: no ja to zatim nezkousel, nechcu aby me to zablokovali, ale mam pocit ze je to provazany, ebay, jmeno, kretitka, mail atd. jak poznaj ze to mas vickrat tak to treba stopnou, nebo ne ebay to tak je.5. Re: Re: 09. 05. 2007 - 23:50
FM: presne si vystihl problem...:) no a kdyz si zalozis jiny tak tam nemuzes mit US? Nevim jestli to neni nejak provazane s uctem na ebay a tam mam nejake feedbacky..."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
4. Re: Re: 09. 05. 2007 - 23:49
FM: no jo, ale chci si tam nastavit i cisla kreditnich karet a tak... Tedy doufam ze uz jdou i ceske...? Takze potrebuju tu adresu zmenit a kdyz dam pridat dalsi adresu tak me to pusit jen na vyber statu US... ted se dokonce snazim ho zrusit a vypada to jako nekonecny kruh, porad to po me chce proc to rusim a kdyz to zadam tak to naskoci znovu"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
3. Re: 09. 05. 2007 - 23:48
Lord Iffy: v profilu, street address to nejde?2. Re: 09. 05. 2007 - 23:45
Lord Iffy: tusime :-)1. 09. 05. 2007 - 23:43
Omlouvam se za zalozeni dalsi rubriky, kdyz je jich uz tak dost, ale myslim si ze by mohla byt snad vecna... Netusite nekdo jak si zmenit v PayPalu domovskou adresu? Mam tam stale nastavenou americkou kdyz sem neco kupoval kdysi davno a rad bych si ji zmenil na CR, predpokladam ze uz to jde, ale nemuzu najit kde tak provest"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)