Příspěvky od počátku až do večera 7. ledna 2007
20. Re: Re: 07. 01. 2007 - 21:31
petrklm: jen se směj najít klíče v garsonce je vopich !nejlepsi pritel cloveka je mercedes
19. Re: Re: 07. 01. 2007 - 21:05
Fractal: jo, to je rozhodně rozumnej důvod ke šrotaci auta :-)))))Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
18. Re: Re: 07. 01. 2007 - 20:41
petrklm: Asi ho tam dam. Prozmenu nemuzu najit klice :(17. Re: 07. 01. 2007 - 20:31
Fractal: není tam už i ten tvůj linec? :-)))Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
16. 07. 01. 2007 - 16:55
Tady na Libusi mame bazar/vrakar ford - nejaky se tam povalujou - dneska jsem jel okolo :)15. Re: taurus 07. 01. 2007 - 16:44
hana:Na slovensku jsem jich postupne mel snad 10...jednoho v combi 3L ma bracha po mne dodnes...2.5l V ZADNEM PRIPADE NEBRAT! U V6 3L bacha na prevodovku...14. Re: taurus 07. 01. 2007 - 14:15
hana: rekl bych ze jich jezdi docela dost a ve srotu nejsou:-)RRR's are saving water, they drink beer and vine :-)
13. taurus 07. 01. 2007 - 10:56
prosim mohl by mi nekdo rect, kolik jezdi aut ford taurus u nas a zda jeste jsou k mani, nebo skoncili ve srotu12. Re: 05. 01. 2007 - 02:19
steirn: Ač nerad, musím ti sdělit, že s americkým autem se připrav nejen na maximální pohodlí, spolehlivost a bezpečnost, ale i na maximální klacky pod nohy od naší státní byrokracie :(John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
11. Re: Re: 05. 01. 2007 - 02:16
Fractal: No, ono nejen úředníků, ale i zákonodárců, kterým Cadillac DeVille z roku 1998 vadí víc než Moskvič nebo žigul ze sedmdesátejch let...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
10. Re: Re: 03. 01. 2007 - 12:03
Fractal: Tat tak !!!! Proti legislativě bych v celku nic moc neměl, krom toho, že je celá postavená na palici. Je kráásný číst tu o tom, co všechno jde a nejde, ale jak zde bylo řečeno, sám úředník je jeden z těch ,,osvědčených kecalů", kterej neví o své práci a stávající legislativě zhola NIC a proto se nedivím, že se po NETu v diskusích lidé právem ptají na názory a co je hlavní ZKUŠENOSTI ostatních !!!... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
9. Re: Re: 03. 01. 2007 - 08:34
steirn: Copak internet, ale povedomi statnich uredniku - to je teprv gulasek se sesti...8. Re: Re: 01. 01. 2007 - 22:44
MARKUS: Konečně to někdo pořádně rozlouskl...internet je plnej protichůdných informací...a keců...díky.7. Re: Re: 01. 01. 2007 - 19:29
steirn: jen k věci. vozidlo které získalo status třeba, nesportovní veterán automobil, tento status získalo na základě plnění reglemntu FIVA a základem k plnění z jednoho bodu reglementu je to že vozidlo nesmí být v běžném registru motorových vozidel v žádném světovém státě....tedy s vyjímkou jiných planet naší sluneční soustavy o kterých se tam nic nepíše. (pro ty pomalejší o mimozemské entytě není našim úřadům nic známo což je s podivem) ale k věci. Vzhledem k tomu (bavím se o legislativních poměrech v naří republice) vozidlo které se tedy uchází o získání statusu veterán musí (pokud bylo registrováno v ČR) odevzdat OTP a TP ke skartaci do registru. tímto se vozidlo stává neregistrovaným a lze považovat podmínku neregistrace za splněnou. Tím se také uzavírá možnost vozidlo zpětně přihlásit do registru motorových vozidel...neboť A TO POZOR...pokud by tak někdo chtěl učunit (mne ze zcela nepochopitelných dúvodů) musel by projít schalovacím mechanismem kdy na takové vozidlo bude pohlíženo jako na zcena nově vyrobené a kladli by se na něj nároky norem pro schválení v danném roce žádosti o jeho schálení do silničního provozu... (tím je jistě vše jasné ne) (vsuvka pro pomalejší Š Favorit z roku 88 není schopen plnit současnou normu a tudíž není možé ho do provozu schválit). Dalším fenoménem je pak vychcanost, některých majitelů, ke kterým se nedostala informace toho že se dá vozidlo na normálních SPZ prohlásti jako veterán a tudíž může čerpat výhody veterána v placení jedné dvanáctiny u pojištoven tzv POVky. někteří maníci totiž otestovali vozidlo jako veterán dostali SPZ veteránské a stále si ponechali OTP A TP plus registračky jan tak pro náhodu.. co kdyby se někdy hodily .-))))))) Tak tito jedinci jsou nejvíc k smíchu neboť se dopouští přestupku který se dá překlasifikovat jako trestný čin a to v ohledu.. pozměňování identifikátorů motorového vozidla. Pokud totiž svoje voiodlo na spz HV provozují a OTP TP a registračky prodali někomu na jiné auto který jej v současné době provozuje..... .-))))) (už víte co se stalo) Registr HV a registr běžžných vozidel který se bude sjednocovat káže kolik nám tu jezdí dvojčat. A bude tu problém. A vo vo vo tom to jewww.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
6. 01. 01. 2007 - 19:11
ALL: pánové.... já osobně navrhuji aby se o problematice veteránských not či snad o přihlášení vozu na jak vy říkáte bílé.... mluvilo v hladině která se rozhodně nebude zvrhávat do reakcí či snad diskusí...jako jsem si tu již přečetl..pokud jsu peníze jde přihlásit vše.....je mi z toho na blití. pokud někdo máte potřebu dozvědět se informace k přihlášení veterána... není nic jednodušího než kontaktovat některý z klubů veteránských vozidel a myslím že každý techický poradce klubu či testační komisař klubu vám poskytně hodověrné informace týkající se k vašemu zvolenému vozidlu které se bude ucházet o status veterána Další info kterů jsou zcela hodnověrně a nikým či ničím nezmanipulované se můžete dozvědět přímo u zdroje což je FKHV a případně kontaktovat nějakého z jejích delegátů. tím se rozhodně minimalizije vznik fám a sračkonávodů se kterými se bežně ve své praxi setkávám a mohu vám z vlastní zkušenosti říci žě se kolikrát velice divím tomu kdo je co schopen pustit do světa.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
5. Re: Re: 01. 01. 2007 - 13:41
FM: Blbě položená otázka...8 let jsem myslel s ohledem na zákon, prostě jen veterán na vetenoty...Ale spíš by mě zajímala odpoveď na to, zda-li je možný veterána nějak legálně přehlásit na bílý...4. Re: Re: 01. 01. 2007 - 13:21
FM: mám za to, že letos 83...3. Re: 01. 01. 2007 - 12:59
steirn: "Jestli to chápu dobře, tak US dovoz starší 8 let jde jen na vete?" - auto starsi jak 8 let tezko na vete, az nejak kolem 25let stary nebo tak nejak (nevim presnej rocnik)2. Re: 01. 01. 2007 - 02:34
steirn: když máš love jde vše na bílý-273 °C Absolutni nula. Ustava pohyb elementarnich castic. Rus, zuzlaje zmrzlou vodku, pripousti, ze je trochu kosa
1. 01. 01. 2007 - 01:59
Tak jsem si dovolil založit tuto diskuzi...Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)