Příspěvky od počátku až do podvečera 29. listopadu 2009
20. 29. 11. 2009 - 19:02
dva roky nemít pojištěné auto a jezdit s nim, to je na pěknou pálku, už to začínají města vymáhat a jsou to slušný obnosy19. Re: Re: 29. 11. 2009 - 18:02
Gilgit (18):Proč mám pocit že pan Kotík je padlej na hlavu.Chrysler LHS 96 ,Chevy G20 V8 5,7 92,JAG XJ6 4,2 82 a vymenim G20 za dodge RAM VAN r.v 91-93
18. Re: Re: 29. 11. 2009 - 14:14
ivouscars (9):fajn tak si přes mé jméno něco vzkázal panu kotíkovi...co se týče meho přízpěvku mělo to pomoci k tomu aby pan kotík začal myslet a nechal tě bejt:-)...at máš čas zařizovat sraz:-DFamily life ...no money no us cars! Fcking HTP!
17. Re: na kazdym starsim aute je nejaka zavada 29. 11. 2009 - 12:18
Hunterz (15): ...a já bych ještě doplnil, že v naprosté většině případů je to auto v ještě horším stavu, než jsem si myslel :-)Rubas nema kapsy...
16. Re: Re: 29. 11. 2009 - 11:16
Sejki (14): aspoň značku a typ auta by chtěl vědět ;-) jen ze zvědavostiThis world is sick...
15. na kazdym starsim aute je nejaka zavada 29. 11. 2009 - 11:15
Vzdycky kdyz kupuju ojetinu, je mi jasny, ze bude mit nejakou zavadu. Kdyz jsem kupoval toho veterana, bylo mi jasny, ze ho budu muset poradne prolezt a poopravovat. Pokud nekdo ceka, ze koupi starsi auto, kde nebude zadna zavada je naivni.AMC Jeep CJ-7 1978
14. Re: Re: 29. 11. 2009 - 10:44
$kuba$ (13): tak pokud by mi klesly trzby, asi bych uvazoval i pro zalobu poskozovani dobreho jmena....Chevrolet Camaro '79, Buick Century Wagon '89, Skype: sejkora426
13. Re: Re: 29. 11. 2009 - 10:32
Bob Ash (12):Kdyby ti někdo napadal firmu kterou léta buduješ, tak budeš psát taky.12. Re: Re: 29. 11. 2009 - 10:24
$kuba$ (11): jo, ale na to stačil ten první, psát kvůli tomu ještě dva další by se mi fakt nechtělo :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
11. Re: Re: 29. 11. 2009 - 10:22
Bob Ash (10):Tak jde o ochranu jména to chápu. Spíš je zajímavý, že pan Kotík už nereaguje... proč asi :)10. Re: Re: 29. 11. 2009 - 10:13
ivouscars (9): tyvole že se ti chce srát s takovým elaborátem...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
9. Re: 29. 11. 2009 - 08:52
Gilgit (8):Jen zde ještě napíši,možná i na ochranu mého jména jak to s těmi prodeji teda bylo : V roce 2005 na konci jsem vůz převzal na komisní prodej od majitele zde z Ostravska...technický stav jsem si prohlédl ano to jsem věděl v jakém je stavu...v roce 2006 jsem vůz prodal zájemci z Brna,cena byla myslím něco kolem 50.000,-Kč(existuje smlouva)který s vozem normálně odjel a ten ho asi rok užíval v Brně...poté vůz prodal v roce 2007-upozorňuji že bez mého přičinění právě dotyčnému panu Kotíkovi-tohoto člověka jsem vůbec neznal a já mu vůz NIKDY NEPRODAL...tento jej koupil za cenu 40.000,-Kč existuje kupní smlouva...Kotík pouze našel fotky vozu na mém ještě tehdy funkčním webu-v sekci PRODANÉ VOZY a myslel si asi,že vůz stále prodávám já i když mně nikdy neviděl a nikdy se mnou o koupi nejednal !!! Ten ho dva roky užíval v Praze.No a před několika týdny mně právě tento Kotík oslovil,že vůz vlastní jestli o něj nemám zájem,že ho chce prodat.Já řekl,že pokud je vůz ve slušném stavu a vůz mi doveze do Ostravy tak se dá jednat o ceně 30.000,-Kč na výkup.No asi v Praze s prodejem bohužel neuspěl...proč asi ??? Vůz jel do Ostravy dva týdny jelikož stále nějak po cestě nefungoval......a včerejší peripetie jsem již dole popsal.....nepojízdný vůz jsem bohužel nechtěl koupit a nebo za cenu na ND to je 5.000,-Kč...pan Kotík s tímto souhlasil do ničeho jsem ho nenutil a ani jsem mu nevyhrožoval jako on mně teď,že mi vůz musí za tuto cenu prodat !!! Na vše existují řádné smlouvy..technický stav popisovat je opravdu na dlouho,nicméně pokud bude potřeba vše se dá zde zveřejnit.Tímto opravdu sděluji Vám pane Kotík,že v pondělí od naší smlouvy řádně odstupuji,Vy si můžete převzít svůj nepojízdný vůz a mně vrátíte kupní cenu.Pokud na toto nebudete reagovat vše předám mému právnímu zástupci,následně kanceláři pojistitelů...jelikož vůz jste nikdy zákonně nepojistil...to nemluvím o STK,EM a mnoho dalším.Takže to je snad vše zatím co můžu k tomuto napsat...bohužel nejsem povinen vykoupit kdejaký šrot za cenu kterou si řekne majitel...snažím se vždy rozumně domluvit a teď už vím,že jsem udělal chybu,že jsem právě tento vůz koupil.Mohl si ho majitel odvézt zpět do Prahy a tam jej prodat.Pokud si myslí pan Kotík že jsem to co píše já mu to brát nebudu,ale tedy nevím jestli uvažuje,protože když mi vůz prodá a svobodně se k tomu rozhodne a potom napíše toto tak nevím co si o tomto panu Kotíkovi mám myslet ???Jinak je hezké psát,že stav vozu jsem znal.....ano znal to přiznávám jak vypadal v roce 2006 !!!Nicméně pane Kotík auto si můžete odvézt zpět !!!Já o něj nestojím a rád Vám ho vrátím.....Ivo Kunetek8. 28. 11. 2009 - 23:10
Nějak to nechápu....Ivo ty si měl na komisní prodej auto který si komisně zprostředkoval prodej tohoto vozu v určitém stavu...kupec si vůz odvezl...dva roky to auto decimoval jezdil sním...po dvou letech už ho nechtěl v praze ho taky nikdo nechtěl...tak si myslel že te přechčije že ti auto prodá zpět za stejný peníze...aaale jelikož to tak prostě nechodí aby sme kupovali auta za cenu naprosto neodpovídacící stavů vozidla nabídl si mu nějakou cenu...on ji přijal...obchod proběhl..vše je ošetřeno smluvně...vše je na papíře....ted mi někdo vysvětlete co tady řešíme?...:-)...Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
7. Re: foto auta 28. 11. 2009 - 22:12
rivka (6): Na druhou stranu bude treba zajimavy pozorovat jak se ta debata bude vyvijet, jake spekulace a teorie tady budou nezasveceni rozvijet...treba to bude lepsi nez rubrika "humor a vtipy" nebo diskuze na novinky.cz :-)1980 Chevy Silverado*
6. Re: foto auta 28. 11. 2009 - 21:39
sts_v8 (4):Já bych poprosil obě zůčastněné strany aby svůj soukromý obchodní spor řešily prostřednictvím svých právníků na místech tomu určených a ne zde,protože nikdo jiný než daní pánové o tom nic víc neví a prezentace svých dojmů,pocitů a názorů na míru zavinění zde žádné straně nepřinese žádné,natož kladné body.Děkuji.Pozde honit bycha kdyz mame plny bricha!
5. Re: foto auta 28. 11. 2009 - 21:36
sts_v8 (4): nekdy mam pocit ze od kazdeho:)))"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
4. foto auta 28. 11. 2009 - 21:30
je nekde foto toho auta? docela me zajima, od jakyho 25 let staryho auta za 30 klacku se ocekava, ze bude bezchybne jezdit :)3. Re: Ivouscars.cz - POZOR!!! 28. 11. 2009 - 20:31
jkotik (1):Tak ještě něco...pane Kotík Vaše výhružné smsky o tom,že budete psát na internet všude kde se dá jaký já jsem zmrd...prosím,je to Vaše svobodné rozhodnutí...tak jako jste se svobodně rozhodl,že mi tento nepojízdný vůz prodáte za 5.000,-Kč.Já jsem Vás do ničeho nenutil,tím myslím s autem jet sem do Ostravy-proč ??? v Praze ho nikdo nechtěl ??? a ani v tomto co kde budete psát Vám nemohu bránit.Já jen tímto píši,že odstupuji od kupní smoluvy s Vámi,jelikož Vám se tento obchod nezdá v pořádku a Vás vyzývám k vrácení kupní ceny 5.000,-Kč kterou jste převzal a Vy si přijeďte převzít nepojízdný vůz.Toto vše Vám v pondělí zašlu doporučeným dopisem....pokud na něj nebudete v termínu reagovat vše předám mému právnímu zástupci včetně potřebných dokladů a fotek.Pokud máte zálibu psát na internet nepravdy a lži,pomlouvat lidi a firmy...tak dobře zvažte co píšete,vše nemusím být v rámci zákona na to si dejte pozor.....Ivo Kunetek2. Re: Ivouscars.cz - POZOR!!! 28. 11. 2009 - 19:37
jkotik (1):Dobrý večer,touto odpovědí chci jen chránit své jméno Ivo Kunetek a mou firmu ivouscars.cz.Tak asi začnu od začátku.....nejsem bazarista a za tím co řeknu a udělám si stojím.Tento Vážený pan Kotík dotyčný vůz zakoupil NE ode mně v roce 2007 ale od člověka,který tento vůz u mně zakoupil v roce 2006...měl jsem ho na zprostředkování prodeje.Tudíž já jsem tento vůz panu Kotíkovi nikdy neprodal!!!!...Pokud ano tak určitě má kupní smlouvu se mnou....já smlouvy o prodeji mám...od koho jsem vůz do prodeje vzal i komu jsem ho v roce 2006 prodal.Tento vůz pan Kotík vlastnil asi dva roky....u mně v archivu jsou dokonce i fotky jak jsem vůz prodával v roce 2006,pokud je chcete vidět není probnlém.Pan Kotík mně oslovil asi před několika týdny jestli o vůz nemám zájem,že ví že se prodával přes můj web a on chce vůz prodat.Dohodli jsme se,že pokud je vůz ve stavu jak jsem jej prodával tak ano o vůz mám zájem a od něj ho vykoupím.Po několika telefonátech a mailech...vše se dá doložit,jsme se dohodli na částce 30.000,-Kč v případě že vůz je ve stavu jak odjel ode mně a že vůz bez problémů doveze do Ostravy.....toto byla dohoha mezi námi.Minulý týden o víkendu se vypravil s vozem ke mně do Ostravy a bohužel nedojel.....dojel pouze do Pardubic,kde vůz přestal jet.Tam jej dal do servisu,který mu vůz opravil a dnes opravený předal.Po dohodě pokračoval s autem ke mně do Ostravy,kde také nedojel protože závady na vozidle nebyly v tomto servisu opraveny.Tak a teď něco na ochranu mého jména !!! Ano o vůz jsem projevil zájem pokud bude ve stavu,který odpovídá ceně 30.000,-Kč která byla mezi námi přeběžně dohodnuta......Dohoda mezi námi byla 30.000,-Kč za pojízdné auto a ne za vůz který ani napodruhé nedojede a musím jej i sám odtáhnout.Auto je v žalostném stavu,vše se dá doložit fotkami...můj prodej do Brna v roce 2006 a nynější prodej z Prahy 2009.Auto nejede,nebobíjí,klepe motor,teče převodovka,poničený interiér,rozřezaná střecha a mnoho dalšího.Za nepojízdný vůz v tomto stavu jsem navrhnul panu Kotíkovi částku 5.000,-Kč na výkup.....nebo možnost,že vůz vůbec nechci a on si jej může odvézt zpět.A to už vůbec nepíši o tom,že auto nemá STK+EM,nemá zaplaceno povinné ručení a vůbec že na něj vůz nebyl přihlášen...je pouze v odhlášce na majitele,který mi vůz dovezl v roce 2006 do komisního prodeje.Pan Kotít s cenou 5.000,-Kč souhlasil.....napsal jsem s ním řádnou smlouvu,předal mu peníze on mně vůz.....ten jsem si odtáhl do areálu a jeho jsem odvezl na vlak do Prahy.Tak a teď nevím co má toto znamenat......já jsem nikoho nenutil vůz prodat.....nikomu jsem nenutil mou cenu !!!! Vážený pane Kotík.....bylo to jen Vaše rozhodnutí,Vy sám jste se svobodně rozhodl.Já v tuto chvíli chci ať vrátíte mně kupní cenu za vůz a tento si odvezete zpět do Prahy.Títmo Vám sděluji,že v pondělí posílám doporučený dopis.....Odstoupení od kupní smlouvy mezi námi,pokud na něj nebudete reagovat tak vše předám mému právnímu zástupci se vším potřebným.Ještě chci říci,že u koupě tohoto vozu jsem nebyl sám a prodejce také ne...takže jsou i nestranní svědci.1. Ivouscars.cz - POZOR!!! 28. 11. 2009 - 18:34
chtěl bych všechny zájemce o koupi nebo prodej amerik důrazně varovat před praktikami bazaristy Ivo Kunetka z Ostravy. Pokud se tomuto člověku hýbou rty, tak lže. Mám s ním zkušenost - nákup auta od něj a následný prodej toho samého auta zpět do jeho bazaru.. obojí provázely lži ohledně technického stavu auta, které se později po nákupu ukázaly jako zcela zásadní a vyžadovaly investici 30tis do převodovky. Při prodeji poté totéž auto, které dobře znal, odmítl odkoupit za předem domluvenou cenu, přičemž stav auta velmi dobře znal. Potom co jsem auto, pod jeho příslibem že ho odkoupím, dopravil 400km za ním z Prahy do Ostravy, tak nabídl za auto pouze 15% z předem domluvené a několikrát odsouhlasené ceny, to vše na základě mušek (které auto z r. 1985 je nemá??) které všechny auto mělo už v době kdy mi ho prodával.. a prý že mě do ničeho nenutí a můžu si klidně auto odvézt zase zpět do Prahy! Důrazně nedoporučuji komukoli, pokud nechcete zažít opravdovou bezmoc a zklamání nad lidkým jednáním, jakkoli obchodovat s tímto podvodníkem.Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)