Příspěvky od rána 20. května 2010 až do odpoledne 20. května 2010
407. Re: 20. 05. 2010 - 16:19
ska-p (404):jo jo výborné maso:-) jinak jedeš do hradce že jo ?Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
406. Re: 20. 05. 2010 - 16:09
tj-max (405):jo, sůl, samozřejmě:-) dřív jsem různě laboroval, vymejšlel všelijaký směsi, ale tahle jednoduchá varianta se docela osvědčilaMiten niin perkele!!!!!
405. Re: 20. 05. 2010 - 16:06
ska-p (404): díky za náměty, po hokeji se na to vrhnu - ale olej česnek, pepř a sůl je základ :)) pak uvidím co dům dá404. Re: 20. 05. 2010 - 15:59
tj-max (400):já nakládám do této směsi: olej, česnek (hodně), drcená chilli paprička, drcenej barevnej pepř, trocha citronové šťávy a nechat to v tom aspoň 24h. Co jsem griloval na srazech, tak si na to zatím nikdo nestěžoval:-)Miten niin perkele!!!!!
403. Re: 20. 05. 2010 - 15:20
vladyk (402):jo jo jak řika spousta šefkuchařu co znám v jednoduchosti je krása...rybu ted potřebuju taky uplně citím jak potřebuju sežrat aspon 5 řízku s pangasia :-D!!!!Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
402. Re: 20. 05. 2010 - 15:17
Gilgit (401): IMHO u nakládání záleží víc na dýlce pobytu, než na přesném složení macerovadla. Taky preferuju jednoduchost, ale občas si zalaboruju třeba s chutney alias čatní nebo tak něco...Rubas nema kapsy...
401. Re: 20. 05. 2010 - 15:05
tj-max (400):ja sem ujetej na jednoduchosti....použivám např...olej sul pepř papriku citronovou štávu keču a hořčici šecko smíchat....to je dobrý na vepřový maso na kuřecí se hodí olej sůl pepř česnek a rozemletý sezamový semínko :-)Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
400. Re: 20. 05. 2010 - 15:02
Gilgit (399):poraď mi nějakej dobrej soos (na naložení či potírání) na grilování - v pátek bude grilovačka, na ohni399. 20. 05. 2010 - 15:00
:-D dobrě vy panové ! ...vaření je droga ... další recept...vepřovou kotletku s kostí samozdřejmě slaninu čerstý porek a rybizovou marmeládu naučil sem se ji použivat je to nejlepší okořenění na maso...sůl pepř kotletu opeču na panvi zprudka a hodně ...vytáhnu do vypeku hodím slaninu a porek vypeču slaninu zamastim marmeladou a pak smeš z pánve dám na kotletu spolu s pekáčem dám na 15 minut do rozpalený trouby ! výýýborný s štouchanýma bramborama jen máslo zelená cibulka....kopec brambor na to kotletku s tím výpečkem pro gurmány výpek zredukovat s kapkou vína na hustší sos :-) žrááádylko ! :-DFamily life ...no money no us cars! Fcking HTP!
398. Re: 20. 05. 2010 - 14:36
tj-max (396): prima, jdu si koupit sejrvou housku... Doprdele :DThis world is sick...
397. Re: 20. 05. 2010 - 14:33
Gilgit (393):ono stačí smetana a eidam + trocha muškátovýho květu a soli a je to super sýrová omajda :)396. Re: 20. 05. 2010 - 14:33
Layton (392):nebo pak dělám (to už je sice trochu pracnější): zase nakrájet prsa a žampiony, ale nejdřív trochu porku na kolečka, pak to maso, pak lilek na kostičky-proužky, žampiony, paprika nakrájemná, trocha kečupu, sůl pepř, smažit smažit, až je lilek skoro hotovej - pak smetana a hodně kari. provařit, nechat zhoustnout (ale ne moc) a pak do pekáče s těstovinama, promíchat, a zasypat sýrem (nejlépe niva+eidam), 15 minut zapéct a taky je to ňamka395. Re: 20. 05. 2010 - 14:31
Gilgit (393): Díky za tip pane kuchař, vyzkoušíme.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
394. Re: 20. 05. 2010 - 14:30
Gilgit (393):ježíši kriste já mám hlad,393. 20. 05. 2010 - 14:29
Souhlasím ještě není vůbec od věci do smetany přidat rybizovou marmeládu moc to nesolit a hodně slaniny ! ! To se děla v hospodách jako minutka je to výtečný !Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
392. Re: 20. 05. 2010 - 14:28
tj-max (391): Podepisuju, děláme si občas ve vší lenosti v podstatě to samý, ale necháme prsa v celku, koření míň a prokládáme cibulí a slaninou a dáváme zapéct. Hotovo do 30ti minut, pochoutka výtečná.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
391. Re: 20. 05. 2010 - 14:22
Adelhide (389):poradím megajednoduchej recept a je to fakt dobrý. Kuřecí prsa, nakrájet na kostky, na to libovolný koření (pepř sůl klidně stačí, já tam vrazim nějakej gyros, nebo podobnou směs) smažit, pak k tomu dát na plátky nakrájený žampiony, smažit smažit a pak zalejt smetanou - nechat zhoustnout a podávat. je to dobrý v podstatě s jakoukoliv přílohou a za 10 minut hotový.390. Re: 20. 05. 2010 - 10:56
Adelhide (389): jo jo, doma to vypadá jak ve sběrně papíru, samý plány a smlouvy :DThis world is sick...
389. Re: 20. 05. 2010 - 09:55
eiffel (387):a možná si měl u toho vaření zůstat ...:-/388. Re: 20. 05. 2010 - 09:55
eiffel (387):no prosím ja se tři roky hrabošil v hrncích a ted začinám v papírech :-) !Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)