79. Re: 28. 10. 2025 - 22:26
cirus (74): Já už tu ten kanál dával, tak jen pro jistotu. Sleduju ho jen ze zvědavosti, abych viděl klasický auta. Tady to mají fakt propracovaný, což kopírovat nemusíš, ale ta část, kde ukazují motor, jízdu a pak detaily laku a všeho možnýho, to mi přijde fakt užitečný. Zákazník pak přesně ví, na co se jde podívat.Catfish Camaro 4th gen 3.8 Convertible aka Calamaro, Buick Lesabre 1997 Custom - ted mu rikam "Stracena" ale treba si vyslouzi lepsi jmeno, Favorit 136 LS aka Faaavo, Smart Fortwo 2003 0.7 aka Zorro Prck
78. Re: 28. 10. 2025 - 19:25
california_stefan (77): Zrovna webařina je dost stejná, v takových oborech se trendy a zkušenosti šíří tak rychle, že je skoro jedno, kdo to dělá. Stejně jako celej marketing, pokud to samozřejmě nejsou nějaký lokální značky.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
77. Re: 28. 10. 2025 - 18:29
Bob Ash (76): Webař z Česka by mohl zapadat do toho "dělat to jinak". Webařina má asi nějaká daná pravidla, ale neamerická stopa a jiná rutina by mohly zapůsobit.76. Re: 28. 10. 2025 - 18:13
cirus (74): Chceš dohodit webaře odsud, kterej funguje a už roky dělá všechny weby mě? Na tohle nepotřebuješ Američany, lokálního potřebuješ akorát fotografa/kameramana, ale to se nejspíš naučíš sám, když si koupíš pořádnej telefon.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
75. Re: 28. 10. 2025 - 16:09
cirus (74): YT dobrej nápad, jsou firmy, co to dělají už teď, takže se můžeš podívat a udělat si z toho výběr, co se ti líbí a přidat k tomu to svoje. Asi nebude třeba nějak složitě popisovat auto, ale ukázat ho "na živo", že jede, nedělá divné zvuky, kontrolky nejsou jako vánoční stromek, bude fajn.74. Re: 28. 10. 2025 - 14:50
Bob Ash (72):vse co je zde psano beru vazne... je mi to hodne prospesny. Vsechny zmeny ale vemou cas,stranky mi spravuje firma ktera ma na vse spoustu casu;-))) nejradeji bych si to delal sam(jako vse) ;-) Co myslis... youtube...chci ke kazdymu autu kratky video(jak jezdi) . Premyslim ale delat neco i pro cechy kdyz uz to budu tocit,treba i z oprav a kolem tech aut ktere u vas moc znamy nejsou. Mam docela hodne dotazu z CR a odepisovat kazdemu zvlast kdyz zejmena opakujici se dotazy neni zrovna to cim chci travit cas...73. Re: 28. 10. 2025 - 14:45
Butterfly (71):tu jejich realitu snad chape kazdy...ale je to JEJICH realita ! Ja jdu mimo , proste mne to jednai sere a tak to delam jinak...tak jak se mi to libi. Muzu si to dovolit zejmena kuli tomu ze neplatim najem a pujcky na ty auta. Verim v to ze muj zamer prinese uspech v dlouhodobym horizontu. Jen dodam ze zdaleka nejde jen o prodejce ojetin...prodejci novych aut maj casto jeste brutalnejsi natlakovy prodej...a lzou jak kdyz tiskne.72. Re: 28. 10. 2025 - 13:03
Butterfly (71): Jako novinář ano. Ale tady cirusoviradím z pozice marketingového textaře a můj úkol je najít způsob, jak efektivně sdělit to, co on chce sdělit, ne se zabývat tím, jestli je jeho byznys správně :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
71. Re: 28. 10. 2025 - 07:59
Bob Ash (68):Jako novinář by sis mohl udělat také nějaký sociální průzkum v té branži ojetých kár. Možná bys lépe uchopil tu jejich realitu.70. Re: 28. 10. 2025 - 07:55
cirus (67):Pokud to bereš jako sociální experiment nebo průzkum, tak to pak jo.....69. Re: 27. 10. 2025 - 13:56
cirus (67): Jo, s tím překládáním máš pravdu. Spousta věcí přeložit skoro nejde a spousta jiných jde přeložit jen tak, že je nepřeložíš doslovně, ale jdeš "jinou cestou".Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
68. Re: 27. 10. 2025 - 13:52
Butterfly (66): Vycházím z toho, co cirus píše – cirus je v pozici klienta, to, čím se živím, je předat myšlenku klienta (ať už základní nebo třeba hlubší technickou věc) tak, aby jí lidi snadno a rychle pochopili.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
67. Re: 27. 10. 2025 - 12:56
Butterfly (66):presne proto ze se to nenosi jsem do toho sel. Ber to jako socialny experiment;-) Uvidime co lidi...Rozhodne nemíním konkurovat mexcikanum nebo indum,to bych se radeji na to vyprd..Jinak ma bob pravdu,a ja vidim problem v tom ze ty myslis ,,po cesky,, anglictina je zejmena o spusobu mysleni pokud ji chces pochopit. Je to i naopak... americanum budes zbytecne prekladat spoustu ceskych veci... nepochopi je.. Takze to co v cestine dava smysl casto nejde prelozit ne kuli vyznamu slov ale kuli tomu ze to neda smysl v odlišným chápani světa.66. Re: 27. 10. 2025 - 09:51
Bob Ash (65):No, myslím, že to máš "trošku" zidealizovaný. Svět koňskejch handlířů je dost, ne brutální, ale dejme tomu, nepřátelský, drsný. To by byl Cirus něco jako jednorožec mezi bejky. Konkurence v této branži je dost neúprosná. A to "fair play" se tam moc nenosí.65. Re: 26. 10. 2025 - 17:51
Butterfly (64): Já chápu, jak to myslíš, ale zákazník za tím bude vidět low-cost auta – protože "nejvíc auta za dolar" mu dá někdo, kdo si to bude moct dovolit právě díky tomu, že tam nemá tu fair play.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
64. Re: 26. 10. 2025 - 07:38
Bob Ash (63):Nemyslím si, že by to vystihovalo zrovna to, co jsi napsal. Proč šmejd ? A ani jsem neměl na mysli, že by měl být Cirus nejlevnější na trhu. Vždyť nejvíce auta za dolar může být právě známka solidnosti toho podniku. Dostaneš "něco navíc ".63. Re: 25. 10. 2025 - 22:57
Butterfly (62): To nevím, jestli vystihuje to, co chce cirus dělat. Pokud jsem to správně pochopil, tak tam jde o tu férovost a jistotu, že to nebude zamaskovanej průser.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
62. Re: 25. 10. 2025 - 08:40
Bob Ash (61):Já bych tam dal stručné a jasné motto : "Nejvíce auta za dollar !" A nestyděl bych se za to.61. 23. 10. 2025 - 21:30
Fair Play Used CarsCeterum censeo ruSSiam delendam esse.
60. Re: 23. 10. 2025 - 21:16
Layton (59): Máš tam navíc čárku, anglický fungujou jinak ;)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)