30. Re: osvětlení vozu 30. 08. 2006 - 01:12
Bob Ash: doufam, ze to nekdy taky uslysim...ten zvuk mi chybi :)29. Re: osvětlení vozu 30. 08. 2006 - 01:12
Caddy: ne, byl jsem střízlivej, nezhulenej, bdělej a vůbec při smyslech. To auto dingalo.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
28. Re: osvětlení vozu 30. 08. 2006 - 01:09
Bob Ash: jste byli oba v rausi :)27. Re: osvětlení vozu 30. 08. 2006 - 01:08
Caddy: největší prdel byla, když na mě tvoje auto najednou začalo dingat, že nejsem zapnutej, přesto že byli všichni do tý doby přesvědčený, že nedingá a jenom bzučí.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
26. Re: osvětlení vozu 29. 08. 2006 - 13:03
lenin: na ja, to dava smysl...Placaty pikap je nejlepsi ferary!
25. Shop - pokud někdo nevíte 29. 08. 2006 - 13:02
http://shop.chrysler-jeep.cz - shop s doplňky Chrysler ; Dodge, Jeep, pokud o tom někdo nevíte. Ceny docela slušné....Camaro IV 3,8 V6 - for sale
24. Re: osvětlení vozu 29. 08. 2006 - 12:55
jeniik: Asi kvůli spínačům ve dveřích23. Re: osvětlení vozu 29. 08. 2006 - 12:29
ska-p: a natahnout novy.....pak jen najit toho sebevraha, co to udela a taky na to mit :)22. Re: osvětlení vozu 29. 08. 2006 - 12:22
Caddy:všechno to vystříhat a vytrhat, to je cesta:-))Miten niin perkele!!!!!
21. Re: osvětlení vozu 29. 08. 2006 - 12:15
lenin: ja tam mam vic propojenych pruseru, tohel je globalnejsi zavada,....soucastne s tim prestaly jit zrcatka a central.... adriv treba zacal bzucet bzucka a svitit osvetleni, kdyz jsem prpnul stmivac ve slunecni clone atd....ta alektrika je proste v riti20. Re: osvětlení vozu 29. 08. 2006 - 11:39
lenin: tyhle postupy dost nechapu, ma to nejakou vyhodu? Me to leze proti srsti, odpojovat kostru...Placaty pikap je nejlepsi ferary!
19. Re: osvětlení vozu 29. 08. 2006 - 11:36
grand, caddy: Něco se vám kostří - u osvětlení interieru bývá pracovní pól mínus, plus je na tvrdo a mínus se odpojuje. Takže stačí jeden upadlý drátek, nebo vadná izolace a svítí to furt.18. Re: osvětlení vozu 28. 08. 2006 - 12:56
grand: to mas jeste dobry, mne se rozsvitilo vnitrni osvetleni trvale a musel jsem vysroubovat zarovky, abych to nevybijel, kdyz auto stoji :)))17. Re: osvětlení vozu 28. 08. 2006 - 12:55
ahoj všichni ,,mamtu problém s osvětlením vozu ,nevim jak je to možné ale když jsem normálně vlezl do auta osvětlení svítilo po dobu než jsem zapnul klíček a nastartoval,teď ovětlení taky zhasne ,nastartuji zatím vše ok ale když zařadím jakýkoli rychlostní stupeň tak světlo svítí po celou dobu jízdy ,zastavím zařadím neutrál a vše je zase ok. jo a nevím jak tady rozdělujete příspěvky no jsem teprv nováček a díky za radu pokud jste se už s tím podkali16. Re: chlazení převodovky 14. 08. 2006 - 13:07
grand: Netuším, co dalšího se ještě chladí ve vodním výměníku, když tam je více vztupů, kromě motorového oleje snad ještě servo a jinak už nic. Pro chlazení převodovky je určitě určen jen jeden vstup a jeden výstup. Osobně bych si s tím hlavu nelámal.Pokud tě láká zjistit, jak je to propojený, tak si do těch vstupů foukni a uvidíš, kterej výstup ke kterýmu patří. Sám se chystám celou věc vyřešit takto: Na výměník v chladiči se vybodnout, jelikož jeho účinnost je zanedbatelná. Chlazení převodovky nechám jen na chladiči přídavném, který ovšem nenaplácnu těsně na chladič vodní, ale nechám mezi nimi mezeru, aby byl chladicí účinek přídavného chladiče jednoznačnější a nedocházelo k jeho přihřívání vlivem blízkosti rozhicovaného vodního chladiče např. při zastavení po jízdě svižným tempem a nebo při popojíždění ve městě. Ono to sice moc nehrozí, jelikož chladič převodovky je vždy teplejší, ale pro klid duše...privbox@seznam.cz tel: 603510691
15. Re: chlazení převodovky 14. 08. 2006 - 09:33
Mirek:oba chladiče jsou nové teda ten menší určitě a vodní byl prý vyměněný odpovídá tomu i stav ,,jak je ale zapojit jít hadicí s převodovky první do vodního ,,což si myslím že jo nebo do přídavného ,,a jak je to s propojením na vodním chladiči jsou tam dva vztupy a dva výstupy a z obrázku není zřejmé jak je to propojené,,a abych řekl pravdu mam manual ale v angličtině ale přeložit to to bych nedaltak bych prosil dobrou radu díky14. Re: chlazení převodovky 14. 08. 2006 - 07:11
grand: Vodní chladič se obvykle odpojuje po repasi skříně s tím, že ve smyčce výměníku by mohly být nějaké úsady z předešlého provozu. Důkladný výplach smyčky dokáže málokdo a i tak není jistota, že byl úspěšný. Proto se výměník raději z chladicího okruhu vypojuje a nahražuje se chladičem přídavným o kterém platí, čím větší, tím lepší. Samozřejmě v případě repase skříně se i takový přídavný chladič opět důkladně vyplachuje( :-)což zas umí málokdo) a tak se doporučuje jej vyměnit za nový, obvykle o číslo větší :-) Vstup do chladiče v případě vertikálně uspořádaných vývodů je vždy nahoře a výstup dole.privbox@seznam.cz tel: 603510691
13. Re: chlazení převodovky 13. 08. 2006 - 22:52
Fractal: jo zmateny sem protože mam jak vodní tak malý chladič ale připojený byl jenom ten malý a to ještě ten originál tak jsem na doporučení koupil větší ,,teď jsem se zase dozvěděl že se to chladí přes vodu tak teď poraď a jestli to máš zapojené přes oba tak jak?díky12. Re: chlazení převodovky 13. 08. 2006 - 22:42
grand: To je nejaky zmateny, ne? Prevodovku chladi snad vzdycky vodni chladic a pokud je vyrobce nebo majitel auta nohama na zemi, prida k tomu jeste toho mrnouse. Ale ze by to bylo jen na tom malym a na vodnim ne, to se mi nejak nezda...11. chlazení převodovky 12. 08. 2006 - 17:46
hele hoši asi určitě máte více poznatků o amerikách,, jak dobře chladí malý chladič převodovku a jestli nemá náhodou cenu ho ještě připojit k vodnímu chladiči nevím proč ale je tam namontovaný asi z nového modelu a jsou na něm koncovky na dodatečné připojení ?asi a když tak jak to zapojit vím něco že tam je dán směr vztupu shora asi?nejsou náhodou nějaké odkazy na netu v češtině?Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)