Příspěvky od večera 24. února 2016 až do večera 26. února 2016
21. Re: chevy g 20 26. 02. 2016 - 21:05
BigTwin_Jirka (20):asi se to dostalo někam jinam !!!tak od začátku prosím o pomoc s hořícím modulem zapalování,prosba je určena pro šikovného elektromechanika ostatní prosím nereagujte u piva si rád pokecám o čemkoliv a skoro s kýmkoliv, tady ale hledám pomoc s konkrétním problémem a ne debatu o ničem, když píšu ,že se vyzkoušelo všechno možné samozřejmě bez výměny kabelového svazku a řídící jednotky tak je asi jasné ,že už to zkoušelo dost lidí.v případě ,že jsem se někoho dotkl tak se omlouvám ,ale opravdu to řeším dost dlouho a stálo to dost peněz takže jsou mé reakce trochu nediplomatické na druhou stranu nechápu ,proč mají potřebu reagovat lidé po kterých nic nechci a o nic jsem je nežádal a neprosil.ještě jednou omluva všem.20. Re: chevy g 20 26. 02. 2016 - 19:50
skoky (19): Reaguju na agresivního osla, kterej podle notace v záhlaví příspěvku nadává sám sobě. To je asi tak všechno, hloupá páko.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
19. Re: chevy g 20 26. 02. 2016 - 19:35
BigTwin_Jirka (18):ahoj máš něco k mé žádosti o pomoc ? V případě ,že ne nechápu proč reaguješ . Až tě půlroku budou tahat za nohu různí opruzové tak asi taky nebudeš tak nad věcí stará páko18. Re: chevy g 20 26. 02. 2016 - 19:15
skoky (17): Dost dobrý, vyfakovat sám sebe, takoj sebekritika se u nováčka se často nevidí. Podle mě slušnej člověk, kterej si zaslouží dobrou radu. Tak se snažte a koukejte pořádně radit!Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
17. Re: chevy g 20 26. 02. 2016 - 08:43
skoky (16):máš pravdu tohle je starší a máš pravdu ,že by si alespon´trošku zdatný člověk s tímto problémem poradí(teoreticky) všechny možnosti co se dají vyměnit jsme udělali opravdu tak neschopní nejsme proto jsem zde přihlášený a hledám odborníka nebo někoho kdo to řešil!!! pojem hoří modul,prostě se z něj začne čoudit a je hotovo (a ne hned).převoz na podvalu jsem už absolvoval dvakrát super kšeft pro dopravce pro mně už méně vlastní odtahovku ještě nemám. v případě že nemáš konkrétní poznatky tak prosím nezasahuj do diskuze za tu dobu co se problém řeší už jsem četl a slyšel takovejch keců že mě to fakt nebaví16. Re: chevy g 20 26. 02. 2016 - 08:16
Trinom (14):tohle tam nemám je to starší15. Re: chevy g 20 26. 02. 2016 - 07:13
Trinom (14):Zdravím. Ale to máte vyobrazené komponenty pro starší typ rozdělovače. Patrně s podtlakovou regulací, pro karburátorový motor. Modul i cívečka jsou dost podobné. Cívka se sundá po demontáži rozdělovače a sundání ozubeného kola jeho pohonu. Pak můžete vysunout z rozdělovače hřídel. A pak se teprve dostanete k demontáži Pickup coilu z hlavy rozdělovače. Modul je přišroubovaný dvěma šroubky k soklu rozdělovače. Měla by být dobře očištěna styčná plocha, mezi ním a tím soklem a namazaná nějakou dielektrickou vazelinkou. Pár těch cívek i modulů už jsem měnil, ale že by to byla zase tak častá závada( u GM TBI verzí) to říct nemohu. Tu trafocívku(ign. coil) jsem snad neměnil na ničem( pokud se nedávala nějaká s vyšší voltáží). Nevím, co si mám představit pod pojmem, že hoří modul ?? Ale takhle na dálku se to opravdu posoudit nedá. Průměrný domácí kutil, se zájmem o auta, si s tímhle přece hravě poradí. Na to nemusí být žádný superodborník. Bla, bla, bla. Nemá smysl a cenu někam jezdit. Ať majitel naloží auto a odveze ho k Vám. Pokud to chce opravit. Tohle dopisování má jalový účinek.14. Re: chevy g 20 25. 02. 2016 - 21:42
skoky (13): Jde jen o těch pár kabelů v levým spodním rohu, co jdou do "EST Distributor".Thunderbirds Are Go
13. Re: chevy g 20 25. 02. 2016 - 21:19
Trinom (12):ok moc děkuji za projevený zájem to schéma co jsi poslal mi přijde trošku složitější máme o dost jednodušší jenom na 5.7 na rok 1992,ale já to nedovedu posoudit.Dnes v noci se má vrátit kamarád z francie a jakožto perfektní angličtinář projede fo´ra v usa zjistí na co se zaměřit tyto informace ti obratem předám a pak se ti snad povede nás vést ke zdárnému konci.bohužel zatím všechny tipy vyšlí na prázdno přitom na us stránkách o tomto píšou jako o běžné závadě čus skoky12. Re: chevy g 20 25. 02. 2016 - 19:59
skoky (7): Já nemám problém se ti pokusit pomoct, ale Jilemnice je pro mě značně z ruky a moc často do tadytěch končin nejezdím.Thunderbirds Are Go
11. Re: chevy g 20 25. 02. 2016 - 17:44
Butterfly (10):moc všem děkuji za rady všechny možné varianty jsem už vyčerpal proto jsem se zde zaregistroval a doufám ,že seženu kontakt nebo že se mi ozve ten šikovný elektrikář který se na to bude cítit . to ,že je někde něco v řiti je jasný ,ale co a kde zatím nikdo ani s měřákem nezjistil /špatná kostra blabla,špatné kabely ke svíčkám blabla ,špatná cívka blabla atd.to vše mám za sebou potřebuji konkrétní pomoc né typ co kdyby. elektrikář nejsem ,když vypadne motor na silnici tak jsem schopen to řešit, elektriku a elektroniku ne takže jsem odkázán na druhé10. Re: chevy g 20 25. 02. 2016 - 14:03
skoky (7):To vypadá na nějakej kraťas po cestě. Není v tom plyn nebo nějakej dodělávanej imobilizer, dálkovej centrál ? Obvyklé zdroje problémů. Odpojil bych to, s čím se auto evidentně nenarodilo. Nejjednodušší je opravdu postupovat podle schématu. Nejčastěji selhává ten modul a nebo ta cívka(pick-up coil) v hlavě rozdělovače. Ale, že by něco hořelo, s tím jsem se ještě nesetkal.9. Re: chevy g 20 25. 02. 2016 - 14:03
skoky (5):ja teda na elektriku moc nejsem...ale urcite bych zacnul tim ze kuchnu ten vyhorelej modul a zjistim ktera jeho konkretni cast to odsrala nejvic...to myslim dost napovi.Ale jak jiz bylo psano tohle je jen zvaneni... chce to detektiva Trinoma nebo podobnou kreativni dusi a ne menice dilu nekde ze servisu...8. Re: chevy g 20 25. 02. 2016 - 12:39
skoky (7):vtip je v tom,že takový závady se hledají opravdu těžko a s multimetrem v ruce,jak už psal Trinom a může to být dosti časově náročné,takže běžný servisy,pokud se elektrikou vyloženě nezabývají,od takovýchto problému dávají ruce pryč.A hlavně to moc lidí dnes ani neumí,to jeśtě tak napíchnout na diagnostiku a papouśkovat závadu,kterou nahlásila..a to taky většinou netrefí,že..najdi schopnýho autoelektrikáře,kterej se zabývá jenom elektrikou,nebo se domluv s Trinomem,ten je schopnejmamut-dobrĂ˝ sluha,zlĂ˝ pĂĄn...
7. Re: chevy g 20 25. 02. 2016 - 09:11
Trinom (6):úplně blbej nejsem ale nikdo v mém okolí a ani já nejsme tak zdatní abychom dle schémat která se dají v americe najít zjistily příčinu dík za radu ,ale je mi na prd.Proto se tímto způsobem snažím najít odborníka a ne kecalistu.ps s problémem si nebily schopni poradit již ve dvou servisech a rady tipu kup si jiný auto nebo budeme postupně měnit díly mě se...6. Re: chevy g 20 24. 02. 2016 - 22:38
skoky (5): Jestli jen už není na čase přestat ničit další a další moduly a místo toho šáhnout po schématu a měřáku. Schémátko by to mělo bejt snad tohle - http://www.ih8mud.com/tech/tbi/wireTBI-1990b.gifThunderbirds Are Go
5. Re: chevy g 20 24. 02. 2016 - 22:19
cirus (2)::) hasičák mám po ruce zchořeli už 4ks4. Re: chevy g 20 24. 02. 2016 - 22:17
Trinom (3):Jsem z Jilemnicka3. Re: chevy g 20 24. 02. 2016 - 21:21
skoky (1): Doporučuju aspoň napsat, odkud jsi.Thunderbirds Are Go
2. Re: chevy g 20 24. 02. 2016 - 21:07
skoky (1):tak sakra volej hasice!;-)Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)