Příspěvky od počátku až do dopoledne 30. listopadu 2010
20. Re: pořád mi něco říká 30. 11. 2010 - 10:26
eiffel (19): tak treba nesmysl u letiste;) nakonec se rychlost nesnizovala ani na jizni spojceRRR's are saving water, they drink beer and vine :-)
19. Re: pořád mi něco říká 29. 11. 2010 - 19:59
Bob Ash (15): jen se zeptám, kde akce ovce zvýšila zpátky rychlost. Žiju v Praze a ničeho jsem si nevšiml...This world is sick...
18. Re: pořád mi něco říká 29. 11. 2010 - 14:29
Mirek (17): Ovčí protest byl relativně nenásilnej a protest proti problémům s přihlašováním by mohl bejt ještě nenásilnější - prostě sraz někde v centru, ukázat lidem hezký auta, který tu nemůžou jezdit.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
17. Re: pořád mi něco říká 29. 11. 2010 - 14:22
Bob Ash (15): to je moc násilný, násilí vyvolává jenom násilí...privbox@seznam.cz tel: 603510691
16. Re: pořád mi něco říká 29. 11. 2010 - 14:18
Bob Ash (15): na takovou akci jako "ovce" je nas malo a jeste k tomu ze spoustu mist v republice bohuzel. Nehlede na to, ze by se zrovna takovato forma protestu mohla okamzite otocit proti nam a sli by po nas vsichni(protoze nam to zere i deti u cesty, vypousti to kybly CO2 atd...)RRR's are saving water, they drink beer and vine :-)
15. Re: pořád mi něco říká 29. 11. 2010 - 13:46
Mirek (14): Jde o to, co konkrétního bys s tím chtěl dělat. Mě napadá jedině něco ve smyslu "Ovcí" v Praze, kde se docela úspěšně podařilo odstranit nesmyslný rychlostní limity pár protestníma jízdama...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
14. pořád mi něco říká 29. 11. 2010 - 13:41
že to není možný a že to snad nakonec nějak půjde přihlásit a jezdit si s tím, co člověku dělá radost. Mám určitou vizi, ale nerad bych jí probíral s lidma, který mi hned v úvodu řeknou, že jsem se zbláznil a že to je nereálný. Je jasný, že tu platí nějaký zákony, ale to neznamená, že nelze prosadit něco, co poskytně prostor i pro ty, co ho v současný právní úpravě nemají. Jsem ve svý podstatě rebel proti čemukoliv nesmyslnýmu co mi "někdo" diktuje z pozice síly nebo svýho postavení. Jde mi vždycky o princip v jeho holý podstatě, o věcný argumenty na něm založený, pro jasný a nedeformovatelný otázky a odpovědi. Je mi jasný, že tu nejsem sám, že žiju v prostředí nějaký společnosti, ovšem odmítám názor, že musím vždy a za jakýchkoliv okolností sklapnout kramfleky a souhlasit se vším, co mi strana a vláda naservíruje prostřednictvím svýho zákonotvornýho oddělení. Bohužel velká část stáda už je docela obstojně vycvičená a dělá to s osobním přesvědčením docela vzorně a bezchybně, nejhorší na tom je, že je schopná ihned začít bojovat proti komukoliv, kdo vznese pochyby nad tím, jestli je to správný, jako by hájila něco, co vyjadřuje její vlastní ideály a není schopná připustit, že ideály, který tak zastává nevědomky přijala od rafinovaných šiřitelů iluzí o šťastným a spokojeným životě, kteří jsou přesvědčeni o svý všemocnosti a svýmu výhradnímu předurčení k ní. Ale: Pokud nikomu prokazatelně nevadím, nikoho nepoškozuju a nikomu nebráním v tom, aby si on žil podle toho, jak to vyhovuje jemu, pak prostě musím trvat na tom, že na svý požadavky mám přirozený právo. Dokud nedostanu jednoznačnej argument proč to, co si představuju není možný (a to jsem ve svých představách ještě docela skromnej člověk), tak se s tím prostě moje svědomí smířit nedokáže. Jde mi o to, prosadit svý požadavky a potřeby tak, abych nikomu nevadil a v žádným případě nehodlám nikoho nutit do toho, aby svý potřeby, který mu vyhovujou, těm mým přizpůsoboval. V podstatě jde o to, aby se zde začalo budovat prostředí, ve kterým vedle sebe bez konfliktů existujou lidi, který i přes to, že se v lecčems neshodnou, mají obojí radost především z toho, že oba mohou realizovat svý potřeby a jediný, co je pro ně limitující je vzájemná ohleduplnost a péče o to, aby jeden druhýho neomezoval a akceptoval. Sory za román, ale jde mi o to, abych byl pochopen co nejpřesněji. Ani nevím, jestli jsem to tu měl vůbec začít probírat, ale nosit to v hlavě je na hovno. Jo, a jsem teda střízlivej, ještě musím dneska šoférovat tu prokletou americkou popelnici, která je tolik nežádoucí v tomhle nešťasným státě...privbox@seznam.cz tel: 603510691
13. Re: 18. 11. 2010 - 10:26
Badlands (11): oni maji ebank oni nemusi, ale nemusi :))Kimber 1911, Jeep Wrangler
12. Re: 18. 11. 2010 - 08:53
Badlands (11): naivkoThis world is sick...
11. Re: 18. 11. 2010 - 06:43
radek97-cz (8): A co Chrysler v D ne A? Jsme v v unii, měli by to respektovat.PREPISY AUT V BRNE / STK Z DOMU / Dovozy a prihlasovani aut z EU vcetne AMERIK. Vice-> www.registrace-vozidel.cz www.stkzdomu.cz tel.: 723 333 222
10. Re: Prosím o radu 12. 11. 2010 - 11:32
Vencos (9): Tam je to už tuplem jedno :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
9. Re: Prosím o radu 12. 11. 2010 - 11:12
Bob Ash (6): a u veteránů je to taky jedno? (se salvage titlem?)8. 08. 11. 2010 - 18:54
Dneska jsem se v tom ještě štoural a na dekře mě bylo řečený, že v tom taky problém nebude, ale musím si zajistit souhlas od chrysleru, ale že to není chrysleru povinnost. Tak jsem do chrysleru zavolal, ale řekli, že stim autem nechtěj mít nic společnýho protože bylo v americe bouraný a že mi prostě nic nedaj. Tak kdyby někdo byl schopnej zajistit papíry bez těhle okolností tak by to byla paráda, samozřejmě počítám stim že to bude něoc stát.7. Re: Prosím o radu 08. 11. 2010 - 13:13
Bob Ash (6):souhlas6. Re: Prosím o radu 08. 11. 2010 - 11:47
Layton (5): DOT norma na zasklení a pásy je v pohodě, jen na ní musí bejt zapsaná výjimka - což při přihlášení není zásadní problém, ale jakmile to někdo přihlásí bez výjimky (což se jednu dobu dělalo pravidelně), jsi v hajzlu. Oranžádu předělat musíš, vyrazit VIN asi taky.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
5. Re: Prosím o radu 08. 11. 2010 - 10:00
robin 65 (4): Bohužel i s tímhle ročníkem bude narážet na problémy s EU homologacema a celkově odlišnostma auta. VIN (nestačí jen za oknem), DOT norma zasklení auta a světel, bezp. pasů, Oranžové obrysovky vpředu, červené blinkry vzadu, absence mlhovky (možná - pokud už to nebylo s oranžádou vyrobený).... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
4. Re: Prosím o radu 08. 11. 2010 - 06:05
radek97-cz (3):to by mělo jít, strop je 8 let3. Re: Prosím o radu 07. 11. 2010 - 23:02
Trinom (2): Přesně tak, je to rok 20062. Re: Prosím o radu 07. 11. 2010 - 22:50
radek97-cz (1): A ty ho chceš předpokládám opravit a dál se vesele vozit, že?Thunderbirds Are Go
1. Prosím o radu 07. 11. 2010 - 21:33
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti z přihlášením bouranýho auta z USA - chtěl bych se zeptat co je všechno potřeba za doklady a s jakým papírem se auto dá přihlásit - vím např o jednom autě který je bouraný - má papír(certificate of title)což by mělo být jako TP, ale na zadní straně je napsaný Salvage vehicle, tak aby nevznikl nějakej problém. díkyPodpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)